Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin poszukuje Youtuberów !

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie !

Serwer iMetin poszukuje aktywnych Youtuberów, do nagrywania serii Let's Play z naszego serwera.

Każdy z Was jest mile widziany, mniejsza liczba widzów czy subów nie jest dla nas przeszkodą :) 

Na rynku działamy od ponad 3 lat i niedługo będziemy obchodzić czwarte urodziny. Jesteśmy serwerem stabilnym, posiadającym wiele unikatowych nowości i całkiem niezłą ilość graczy online. Mnogość misji oraz możliwości rozwoju postaci to kolejna z ogromnych zalet iMetina.

Z racji braku możliwości handlu oraz ofert w celu kontaktu proszę używać wiadomości PW.

Pozdrawiam,
Fifolski

f.png

Opublikowano

Polecam, doświadczeni ludzie i bardzo dobry serwer, 0 problemów 100% satysfakcji.

Opublikowano

Do czego to doszło, by taki serwer potrzebował rozgłosu na youtube...

Polecam oczywiście, grałem kiedyś nawet maxa wbiłem, z czasem przestałem ze względu na inne serwer ale grać się grało zajebiście no i dużo nowości wiec bedziecie mieli co nagrywac.

Opublikowano

Do czego to doszło, by taki serwer potrzebował rozgłosu na youtube...

Polecam oczywiście, grałem kiedyś nawet maxa wbiłem, z czasem przestałem ze względu na inne serwer ale grać się grało zajebiście no i dużo nowości wiec bedziecie mieli co nagrywac.

Moim zdaniem to powinni zrobić takiego starego imetka tyle że s2. Zajebiście się grało.

Co do tematu to oczywiście polecam. Tylko szkoda, ze liczba graczy spada. Ale właśnie od tego jest reklama. Powodzenia!

Opublikowano

Moim zdaniem to powinni zrobić takiego starego imetka tyle że s2. Zajebiście się grało.

Co do tematu to oczywiście polecam. Tylko szkoda, ze liczba graczy spada. Ale właśnie od tego jest reklama. Powodzenia!

Wiele graczy chciało s2 ale tenior coś nie chce:v, na pewno jak zainwestowaliby w jakąś większą reklame to grałoby 2k+, teraz dochodzi do 1k, także nie jest źle jak na serwer "bez" reklamy. :)

@Może KozaKE i Lovisa? Nagrywali kiedyś, znają serwer, miło by było oglądać jak zaczynają od 0. :D

Opublikowano

Mamy już kilka osób ale po negocjacji z szefem możemy zgarnąć jeszcze kilka osób ;)
Serdecznie zapraszam.

PS. Dzięki za miłe słowa :) Jak widać sporo serwerów z brodą korzysta z reklam, wiec my nie możemy być gorsi. Dodatkowo filmiki z serwera to kolejna forma rozrywki dla graczy

f.png

Opublikowano

Polecam oczywiście, stara i nadal w formie załoga.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Witam serdecznie !

Serwer iMetin poszukuje aktywnych Youtuberów, do nagrywania serii Let's Play z naszego serwera.

Każdy z Was jest mile widziany, mniejsza liczba widzów czy subów nie jest dla nas przeszkodą :) 

Na rynku działamy od ponad 3 lat i niedługo będziemy obchodzić czwarte urodziny. Jesteśmy serwerem stabilnym, posiadającym wiele unikatowych nowości i całkiem niezłą ilość graczy online. Mnogość misji oraz możliwości rozwoju postaci to kolejna z ogromnych zalet iMetina.

Z racji braku możliwości handlu oraz ofert w celu kontaktu proszę używać wiadomości PW.

Pozdrawiam,

Fifolski

Szkoda tylko że tenior to taka pazerna... wtopiłem w imetina 800zł jeszcze za czasów jak grał Szarlotek , Beniek , Rufuz i reszta koxów.... Dostałem bana bo LuiG zapłacił teniorowi : <

Do tego eq z navi.. te co zrobił technik który kiedyś tam był (madza jak się nie myle miał nick) Do dziś lata po serwie... Ostanim razem miał je majkimazury jeszcze za czasów jak grałem. Teraz nie wiem :)

Serwer w sam sobie jest bardzo fajny szkoda tylko że Administracja nigdy nie pokazała swojej prawdziwej twarzy

pozdro

0bFkqdJ.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda tylko że tenior to taka pazerna... wtopiłem w imetina 800zł jeszcze za czasów jak grał Szarlotek , Beniek , Rufuz i reszta koxów.... Dostałem bana bo LuiG zapłacił teniorowi : <

Do tego eq z navi.. te co zrobił technik który kiedyś tam był (madza jak się nie myle miał nick) Do dziś lata po serwie... Ostanim razem miał je majkimazury jeszcze za czasów jak grałem. Teraz nie wiem :)

Serwer w sam sobie jest bardzo fajny szkoda tylko że Administracja nigdy nie pokazała swojej prawdziwej twarzy

pozdro

dokladnie nazywal sie majza czlowieczek co po rodzicach cisnal polecam jak najbardziej lecz kiedys z administracja byl problem sie skontaktowac nie wiem jak to teraz wyglada

Opublikowano

Nadal poszukujemy osób do współpracy z naszym serwerem (zarówno tych mniejszych jak i większych).

Brakuje Wam SMów ? Chcecie podreperować stan swojego portfela ? 
Mamy coś specjalnie dla Was !

Jeżeli posiadacie kanał na Youtube, który ma więcej niż 50 subskrypcji to możemy Wam pomóc  ;)

Po dodaniu filmiku promującego z naszego serwera zapłacimy Wam 10 SM od od każdej subskrypcji !
Oczywiście chętnie przygarniemy również Let's Playerów na tej samej zasadzie.

Tak więc jeżeli masz 200 subów, to za film możesz szybko zgarnąć 2 000 SMów !

Im więcej subów, tym lepsze warunki współpracy i większe stawki (również poza grą)

Jeżeli jesteś zainteresowany zgarnięciem SMów napisz do mnie wiadomość na MPC. Chętnie odpowiem na każde pytanie.

PS. Jeżeli macie znajomego, który nagrywa filmiki zaproście go do nas (możemy wynegocjować indywidualne warunki współpracy), albo poproście o nagranie filmu i sami zgarnijcie nagrodę  ;)

PPS. Osoby mające mniej subskrypcji również mogą zacząć nagrywać, mamy dla Was coś na miły start.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...