Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dlaczego to tak jest ?

GRAA TA RAH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie rankeda i grałem popularną postacią na bola i wbiłem pente i wszyscy pisali report xxx BOL co to kurwa ma być dlaczego mnie osądzają za takie ciężkie programy? nawet moja drużyna mnie flejmiła 

Opublikowano

Ostatnio grałem z Nidalee, dzidy z pleców leciały jak skurwysun. Dobrze że była u nas ale jakiś enemy 13 lvl napisał do niej "nidalee bol i have ss report" więc bol jest już baaaaardzo popularny...

Opublikowano

Jest to dla mnie troszku dziwne, Nitro rozsławił Bol'a i dzięki temu Bol zarabia :D 

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Pasjonat
Opublikowano

No trochę beka z tego jest, tylko raz picknąłem ryza na topa (po prostu żeby skontrować yoricka czy tam renektona) i w połowie gry jakiś polski bot premade w enemy zaczął wyzywać od bola :D że nie mam mózgu, space2win, że CASTUJE Q PLECAMI xD itp. Ale odrazu jak ich uświadomiłem że są gównami które o bolu dowiedziały się 2tygodbie temu to ucichły.

.

Opublikowano

Widziałem wiele Ryzów i Cassio w gdy wychodziłem z B2 i nie widziałem żadnego flejmu bo bol. Z czego jeden Ryze nabił quadre a Cassio pente i po prostu na czacie leciało "gg/gg wp/gj" ew. od enemy teamu "report xx for feed cassio". Ja się już długo nie spotkałem z flejmem na osobę, która picknie Ryze/Cassio/Kate i ora a reszta zwala na BoL'a ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Tak niestety już będzie, dzięki grze Nitra i Srelexa, zaimplementowali oni tego Bola do gry i przez Nich takie są opinie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak niestety już będzie, dzięki grze Nitra i Srelexa, zaimplementowali oni tego Bola do gry i przez Nich takie są opinie. 

Tak, przecież ludzi z innych krajów wcale gówno nie obchodzi ten nitro i selex. Albo... 100% graczy w lola to polacy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...