Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 4 Multiplayer

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem mam gta 4 od dziś. Włączyłem grę zalogowałem się d usług live no dobra.. Wbijam w komórkę klikam Live i wyskakuje jakiś błąd cytuje "You must be logged into Rockstar Social Club to access Multiplayer." 

Problem w tym że w 1.0.7.0 usunęli przecież ten rockstar social club.. więc gdzie ja mam się zalogować aby grać w multiplayer ?

Opublikowano

ja mam wszystko ok a gram w GTA 4 dopiero od 3 dni :D
i multi tez dziala

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Problem rozwiazany okazalo sie ze mialem cracka wgranego poniewaz nie mam plyty. Pobralem innego cracka oryginalnego launchera ale zrobiono tak ze dziala bez plyty. Mam gta na steam i dlatego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...