Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin][Champ] 8195 RP - co kupić?

Rorschach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sporo :D.. Popatrz na majowe wyprzedaże. Kup może jakiś pakiet? Albo super skórkę taką jak Pulsefire..

Ja osobiście polecam skiny z serii Pool Party. Bardzo mi się podobają :D A najbardziej Ziggs. Świetnie zmieniony wygląd. 

Także skiny do Zeda. Oba przyjemnie wyglądają w grze.

Headhunter Nidalee, Mecha Kha'Zix..

Frostfire Annie. Bardzo ładnie wygląda w grze..

Yhm.. W sumie każdy skin ma coś w sobie.

Kup skiny do postaci, którymi najlepiej Ci się gra. Nie ma co pytać o takie rzeczy, bo to TY będziesz ich używać ;d

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Właśnie nie wiem czy się opłaca spiryt guard udyra, kocham grać na jungli, a nie wiem czy skin jak i postać są dobre ;/

Skin jest jednym z najlepszych w grze imo. Nie dość, że dostajesz świetny wygląd postaci to w dodatku otrzymasz 4 ładne avatary, które zmieniają motyw w profilu.

Jeśli podoba Ci się Udyr i go ogarniesz to polecam zakupić skina. Mając tyle RP nie zastanawiałbym się długo. Udyr jest dobrym i mocnym pickiem.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Możesz mi skina kupić :D A tak na serio to kup sobie najlepsze skiny typu: Mecha Kha, Battle Bunny Riven, Pool Party Ziggs itp.

Opublikowano

Możesz też pobawić się w te całe tajemnicze prezenty, możliwe że zawartość tego co tam wylosujesz bedzie znacznie wieksza niż wynosi twoja suma RP

Opublikowano

Riven + Battle Bunny Riven <3

+ dash 
+ tarcza
+ aoe stun
+ ult, które daje dmg
+ podrzut z Q
+ brak many/energii 
+ mobilna
+ pasywka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...