Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złota piątka czasy 1.6

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czy luQ juz całkiem skończył grę w cs'a? Parę lat temu dużo grałem w csa, bardzo lubiłem oglądać mecze Polaków, złota piątka. To był cs 1.6, 2 miesiące temu wróciłem do csa, chciałem pooglądać jakieś profesjonalne mecze, a tutaj wszyscy w go grają. Teraz najlepszy polski team to virtus.pro? Jak im idzie? Czemu nie ma już lorda, luqa?  Czytałem coś, że luqa wyjebali z frag executors? Czemu? Szło mi bardzo dobrze przecież.

Opublikowano

Teraz tylko cs:GO 1.6 umiera taka prawda. Virtus pro sa najlepsi przez jakis czas byli niepokonani. To jest raczej nowy team wiec nie ma tych ziomkow. Cs:go a 1.6 to co innego nie ma co porownywac xD Czesc rzeczy jest zachowana z 1.6 ale ulepszona , usprawniona i ogolem lepsza.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

luq odszedł sam, bardzo dawno temu. Loord stwierdził, że global mu się nie podoba i odchodzi :D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Cs 1.6 zawsze będzie the best, ale wiecie jak jest, CS:go jest nowy ma dobrą grafikę i to przyciąga ludzi, 1.6 się trzyma ale coś mi się wydaje, że nie na długo :c  

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

@Costa.

Kiedy on tak mówił? Podobno pokłócił się z chłopakami i odszedł.

pasha albo taz gdzieś tak mówili.

ou7821.jpg

Opublikowano

Z tego co wiem Loord ma swój własny team teraz i ostatnio kogoś szukał właśnie do teamu.

ta, ale gówno grają :D z tego co pamiętam było tam kilka graczy ze starych US (innocent, szpero)

ou7821.jpg

Opublikowano

Loord jeszcze gra, grał w MyM'ie z teamem, teraz chyba nic nie grają ,ewentualnie jakieś ESL'e. Snax i byali grają lepiej od starych ziomków, to dla tego jest taki team a nie inny. Nie ma co płakać. Wszystkie hot-mecze masz na hltv.org, masz podanego streama i drużyny które grają. :) 

he?

Opublikowano

Virtus.pro wygrali IEM Katowice 2014, takze wiesz (mialem przyjemnosc byc i widziec na zywo final, atmosfera i widowisko po prostu zajebiste) ;p Chociaz nie interesuje sie za bardzo e-sportem to też pamiętam czasy 1.6 i Luq... Co do cs 1.6 i cs;go to jest to coś zupełnie innego, mozna grać turniejowe mecze w cs;go (coś jak mixy) i zdobywac rangi, fajnie sie gra, polecam wydac te 30 zl i sprawdzic. CS 1.6 za niedługo całkiem umrze, bo niestety cs;go przebija starego cs'a, ale nigdy nie zapomne tych gier z kolegami, pierwszego wlasnego serwera itp. Po przerwie wrocilem 3 dni temu do CS;GO i na razie nie umiem sie od niego oderwac.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

A o kubenie to nikt nie pamięta ? Wie ktoś co z nim ? A co do tych 2 gier to powiem tak. Go jest moim zdaniem jeszcze bardziej skilowe niż 1.6 i bardziej rozwinięte pod wieloma względami sam TAZ kiedyś się gdzieś wypowiadał ze gdyby miał możliwość wrócić do 1.6 czy by wrócił odpowiedział ze nie  

Opublikowano

A o kubenie to nikt nie pamięta ? Wie ktoś co z nim ? A co do tych 2 gier to powiem tak. Go jest moim zdaniem jeszcze bardziej skilowe niż 1.6 i bardziej rozwinięte pod wieloma względami sam TAZ kiedyś się gdzieś wypowiadał ze gdyby miał możliwość wrócić do 1.6 czy by wrócił odpowiedział ze nie

On chyba w Lola gra

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...