Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruję hosting na serwer Shakes & Fidget

kacper173173pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Co należy zrobić, abym sponsorował Twój serwer Shakes & Fidget?

-exp, gold i staty w itemach muszą być dobrze dobrane 

-sprawny system gildii, rankingu, sklepow, umiejetnosci, i inne 

-zablokowane mozliwosci bugowania 

-przygotowane pliki w 100%

-kontaktu skype/telefon/mail/gg

-grupy graczy, ktorzy sa w stanie reklamowac serwer, lub w miare skutecznej reklamy 

Każdą prośbę będę rozpatrywał oddzielnie, na poczatku poprosze o udostepnienie na kilka godzin serwera na darmowym hostingu, abym mogl sprawdzic, jak funkcjonuje serwer

Jesli pojawi sie jakis bug, ale uznam ze nie zmieni za bardzo rozgrywki, lub inny blad, niedokladnosc, pozwole poprawic bledy w pierwszym miesiacu - jesli nie zauwaze poprawy, przestane sponsorowac serwer

Co oferuję?

-na początku oferuje hosting w hostingach typu proserwer, i podobne, jesli po pierwszym miesiacu zauwaze potencjal serwera, oplace serwer z domena .pl

-oplacanie w terminie na kazdy nastepny miesiac (2-3 dni przed koncem miesiaca, aby nie zostac oszukanym, w przypadku zawiazania sie wspolpracy bede oplacal na 2-3 miesiace wprzod)

-wiek, wiedze i ogarniecie na wysokim poziomie

-kontakt skype/gg/mail/telefon

-podejscie do kazdej sprawy indywidualnie

-nie bede kradl plikow - ja jedynie oplacam hosting, haslo, mail itp. ustawia wlasciciel plikow

UWAGA! Z kazdej oferty, jesli zauwaze probe oszukania, wyludzenia pieniedzy, uzywania cudzych plikow bez jego zgody, lub uzywania plikow ogolnodostepnych, ktore nie sa w ogole / prawie w ogole zedytowane, jestem w stanie wycofac sie od razu!

Prosby o sponsorowanie serwera prosze pisac na PW lub w temacie. Wszelkie pytania prosze pisac tylko w temacie (nie bede musial odpowiadac kilka razy na to samo pytanie).

Dla administracji

Prosze nie usuwac tematu... jesli jest w zlym dziale prosze o przeniesienie, ten jednak uznalem za najodpowiedniejszy

Kontakt:

GG: 19358576

Mail: [email protected]

Telefon: 510 - 697 - 810 (proszę nie dzwonić w godzinach nocnych, ani wczesno porannych, ani nie spamować SMSami/telefonami, bo zablokuje numer)

Opublikowano

Nie opłaca ci się sponsorować kogoś serwera ponieważ po pierwsze nie będziesz miał zysków ponieważ na nie swojej pracy (grze) nie można zarabiać

Opublikowano

Nie chcę zarabiać, sam jestem graczem SFGame, i wiem, że duży wybór serwerów to zaleta dla graczy, a jako, że jestem w stanie pomóc istnieć wielu serwerom, to oferuję to. Nie zapominajmy, że większy wybór serwerów powoduje, że twórcy serwerów muszą coraz bardziej usprawniać serwer, aby zachować i zdobyć nowych graczy - co dla graczy jest dużą zaletą, bo dostaną dobre serwery.

Opublikowano

Co do hostingu to widzę, że dużo osób stawia na hostingu http://superxd.pl który nie jest przeznaczony do gier via www . Ze względu na to, niebawem powstanie hosting gier via www na wzmocnionej maszynie która ograniczy ilość bugów. Pozdrawiam :D

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

@UP

Nie mowie ze tam, wiem ze na proserwer kiedys sie stawalo duzo gier przegladarkowych, najchetniej tam, no i mozna zawsze tanio podpiac pod .pl bez problemow....

Jakbys mogl to daj mi kiedys link do tego hostingu ;p

Opublikowano

Ciekawe ;p,może ktoś się znajdzie z czymś ciekawym

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...