Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z uruchomieniem komputera.

kamil619nowak

Pytanie

Opublikowano

Zaczne od początku więc tak grałem w Drakensang Oline nudziło mi się ,więc włączyłem piosenkę po kilkunastu minutach komputer się wyłączył i zdenerwowany spróbowałem go załączyć ,ale nie można.Gdy go włączam jest wybór: -tryb awaryjny -tryb awaryjny z obsługą śieciową -tryb awaryjny z wierszami polecenia -ostatni dobra konfiguracja -uruchom system windows normalnie Nie ważne co wybiorę zawsze dzieje się to samo czyli wyskakuje napis Winows xp i pod napisem jest ten prostokąt i nic sie nie dzieje a po ok. 3 sekundach komputer zachowuje się jak by ktoś go resetował i przy każdej próbie uruchomienia to samo. Proszę o pomoc.    

Przepraszam za błędy pisze z ttelefony.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Padnięty system lub wirus, wypal płytę bootowalna iso z antywirusem AVG i odpal w trybie boot i przeskanuj, włóż płytę windowsa i zbootuj komputer z niej wybierz tryb chyba przywracania (wciskasz R) i w konsoli wpisz chkdsk /r bądź -r nie pamiętam :P jeśli nie pomoże to zgraj pliki i na nowo zainstaluj windows 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...