Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

30 fps dawjniej 70

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zainstalowałem sobie bf3 po formacie i na low mam 30 fps. Dziwi mnie to bo jakieś 2 miesiące temu przed formatem na tym samym sprzęcie miałem 70 fps stałe. Wiecie może co zrobić by to naprawić?
Procesor: AMD Phenom 2X black edition 3.20 Ghz
Grafika: GTS 450 Gefroce 1gb 128 bit
Ram: 2gb ddr3

Opublikowano

Bez żartów. 70-80 fps to jest na gtx 770, i7 i 8GB RAM.

NAPISAŁEM NA "LOW" DETALACH.

Opublikowano

Sterowniki na tym bym się zastanowił chociaż wcześniej wszystkie stare od komputer z płyty instalowałem, a jak zainstalowałem lepsze do karty graficznej <nowsze> to mi się zacinał bf, nie wiem jakim cudem. Natomiast system ten sam, Win 7 HP 32 bity.

Opublikowano

Czyściłem właśnie ostanio i paste termoprzewodzącą też wymieniałem.

edit//

Zainstalowałem fxaa injector oraz podmieniłem plik user.cfg do tego przeinstalowałem sterowniki oraz w ustawieniach NVIDIA dałem wszystko na wydajność. Ale efekt ten sam, nawet na zmienionej rodzielczości mam taką samą ilość fps. Problem w czymś tki na pewno, bo nie możliwe bym teraz miał na tym sprzęcie 30 fps, jak przed formatem osiągałem 70 fps stałych. Może to wina braku jakiś bibliotek c++ albo net framework czy coś w tym guście.

Opublikowano

Prawdopodobnie stery od grafiki, zaktualizowalem jakies 3 dni temu zaraz po formacie i na metro z luneta 7x,8x,12x nie da sie grac takie mam spadki fpsow, wlasnie pobralem sterowniki ktorych uzywalem przed formatem tak więc może coś pomogą.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Ja mam te same co używałem przed formatem bo mam je na płycie dołączonej do karty graficznej, a jak wcześniej pobierałem te najnowsze to tez miałem straszne spadki fps.

Opublikowano

Ja mam te same co używałem przed formatem bo mam je na płycie dołączonej do karty graficznej, a jak wcześniej pobierałem te najnowsze to tez miałem straszne spadki fps.

Co do wcześniejszego mojego posta pobrałem sterowniki które miałem wcześniej i teraz gra jest normalna tak więc sprawdź jakieś inne a jak nie pastę termo przewodzącą wymień pewnie coś pomoże.

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Jak odinstalowałeś sterowniki? Przez tryb awaryjny systemu? Usunąłeś zawartość rejestru? Ściągnij najstarsze możliwe sterowniki pod swoją karte, ale przed usuń rejestr z HKEY_Local_User.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...