Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer v2.2 z zamrażaniem.

ZyziekCiziek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie. Właśnie się zarejestrowałem ponieważ poszukuję trainera do UT Fify 14. 

Tak wiem, jest na forum już trainer lecz jest to najstarsza jego wersja. Szukając po internecie jakiegoś Trainera natknąłem się na :

I teraz moje pytanie czy to nie jest Fake ?? I jak myślicie czy warto temu gościowi zaufać ?? Bo jest też napisane że może wystawić na allegro.. 

30zł to jakaś nie wygórowana kwota. Dzięki za wszystkie odpowiedzi  

Opublikowano

Kamcio to jeden z najuczciwszych ludzi jakich znam i nie wiem czemu miałby od niego nie kupować:)Super polecam tego pana miły i pomocny :)

Opublikowano

Tak potwierdzam. :) Bardzo serdecznie polecam Zapłaciłem w Coinsach UT i też dostałem Trainera i zaryzykowałem bez wystawiania na allegro, ale okazało się że jednak że kamcio jest bardzo uczciwy i pomocny, dostałem wszelkie informację i instrukcję co i jak :D Właśnie zarobiłem już 30k :D Dzięki wielkie ;)

Opublikowano

cześć ludziska ! Szukając trainera w necie natrafiłem na to forum. Widziałem już jakiegoś trainera w dziale poradniki lecz chciałbym zapytać o tego tutaj, czym on się różni od tamtego ? I czy warto jest go wgl kupić u tego gościa ? 

Opublikowano

Siema, ten na forum to pierwszy trainer jaki powstał i troche miesięcy już ma to raz, a dwa że ten v.2.2 jest z opcją zamrażania kontraktów (przycisk F12) bezpośrednio w trainerze i nie trzeba używać innych programów do tego. No i jest ponoć mniej wykrywalny przez EA, ale jak to rozumieć to nie wiem. 

A czy warto kupować ,, u tego GOŚCIA" to niektórzy się wypowiedzieli już ,, ^ ^ ^ " 

Pzdr

Opublikowano

Sory że to odkopie, ale czy jest może jakiś automat do tego ? że wiecie włączam i moge odejść od kompa ?! Bo strasznie to nudne jest ... 

Opublikowano

Sory że to odkopie, ale czy jest może jakiś automat do tego ? że wiecie włączam i moge odejść od kompa ?! Bo strasznie to nudne jest ... 

Tak.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A nie ma jakiegoś darmowego autobota ?? Bo nie chce mi sie 100zł płacić za takie coś!! Dobrze by było jak by ktoś sie podzielił takim czymś 

Opublikowano

Nie bardzo za darmo, ponieważ autoboty w 99% są na licencję która jest przypisana do jednego stanowiska komputerowego i dlatego autorzy tak zdzierają. Prawdopodobnie nie ma nigdzie darmowego Autobota do Trainera Fifa 14. (moge sie mylić)

Opublikowano

Dobrze że napisałeś w 99%,bo akurat mam który jest na wszystkie kompy tylko z rozdzielczością 1366x768. Jakies pytania ? pw.

Opublikowano

No właśnie pominąłem te które są i działają na zasadzie zaprogramowanej myszki w programie i działa na pixelach ;) Ale zawsze to coś i działa ;)

A i jeżeli sie myle to mnie popraw, że to tylko pod Windows 7 ? 

Opublikowano

Nie koniecznie pod win7. Myszka Ci nie działa po ekranie lecz musi być w jednym miejscu, naciska Ci przyciski, ma wyznaczony czas i jaki przycisk ma nacisnąć by wejść w mecz itp itd.. Program idzie samemu napisać lub kupić za grosze, lecz warunkiem są configi które musza być pod daną rozdzielczość komputera, przykładowo u mnie 1633x768 i działa od kilku tyg bez zarzutu. Warunkiem jest równiez dobry net by nie wywalo Cie z FUTA. Do tego trainer v0.1  + cheat engine do zamrazania kontraktów. W ten sposób oszczędzasz okolo 150 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...