Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie wymagania ma WT:GF

ButlaTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są większe do czołgów. Przynajmniej w moim odczuciu (samoloty na średnich, czołgi lewo na niskich).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Są większe do czołgów. Przynajmniej w moim odczuciu (samoloty na średnich, czołgi lewo na niskich).

Ta, ja mam samoloty ultra, a czołgi na średnich.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja mam oba max. Ale na poprzednim laptopie, miałem 70 FPS na minimalnych w samolotach i 10 FPS na minimalnych czołgach.

Opublikowano

Pograsz pewnie na niskich albo średnich. Nie wiem, czy CPU tak dostaje po tyłku, czy grafika... na pewno jest więcej detali.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ok  spoko jutro napisz ile fps i jak smiga, ostatnio mi pisali ze nie ma szans na plynna gre w samoloty same -.-

Procek dostej w dupe 2x 2,6 Intel e5300

Opublikowano

Pograsz pewnie na niskich albo średnich. Nie wiem, czy CPU tak dostaje po tyłku, czy grafika... na pewno jest więcej detali.

Grafika dostaje.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Cóż, grafika w samolotach jest dość prosta, a w czołgach to jest ich mnóstwo w jednym miejscu, lepszy teren, wybuchy, trawa i tym podobne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...