Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruje TS'a dla servera dedykowanego MT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiadasz, staż w metine 7 lat ?

Czyli grałeś jak miałeś 7 lat tak ? 2 klasa podstawówki ?

Kolego proszę ciebie chociaż tyle nie kłam, to że zobaczyłeś na google kiedy powstał metin i dałeś sobie całe lata jego trwania w "STAŻU", to nie znaczy, że teraz każdy będzie ciebie brał za pro GM'a/Administratora ....

Rozwala mnie coś takiego jak osoba pisze.

"No mam 13 lat, wiem mało, ale spokojnie w metina gram 8lat" Po prostu kładę się na ziemię i robię beczkę, ze śmiechu.

Nie polecam ...

Opublikowano

W metina zacząłem grać ,gdy miałem 7lat na pl'u Gromo s10 . Więc nie mów ,że nie mam takiego stażu ^^ Jak byłem mały to nie ogarniałem ale grałem... więc nie wiem w czym masz problem :) A tak wgl czemu mają mnie brać za pro GM? skoro wiadomo ,ze jak  miałem 7-10lat nie ogarnia się ..

Gromo s10 7 lat temu ??? Ja pierdole co za ludzie...

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

Panowie spokojnie :) nie polecam go gdyż znam  aranuma :).. był u mnie na serwie GM wywaliłem go na zbity pysk z powodu nie ogarnięcia się :)...

Lepiej się od niego trzymać z daleka  ,ponieważ  on przynosi pecha :P..

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...