Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie strony pod serwer 8.6

Deo123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie chciałem stworzyć serwer 8.6 do tego potrzebuje acc na stronie ściągnąłem xamppa włączyłem apatche a sql nie chce mi się włączyć pisze 16:15:36  [mysql] Error: MySQL shutdown unexpectedly.

16:15:36  [mysql] This may be due to a blocked port, missing dependencies, 
16:15:36  [mysql] improper privileges, a crash, or a shutdown by another method.
16:15:36  [mysql] Press the Logs button to view error logs and check
16:15:36  [mysql] the Windows Event Viewer for more clues
16:15:36  [mysql] If you need more help, copy and post this
16:15:36  [mysql] entire log window on the forums

próbuje robić bez tego ale po wszystkim czyli po dodaniu do htdocs acc makera mam taki bląd po wejsciu na localhost 
Warning: parse_ini_file(C:\Users\Karol\Desktop\MegaEvo by Help3R&Ichtioconfig.lua): failed to open stream: No such file or directory in C:\xamppa\htdocs\config-and-functions.php on line 13
Database error. Unknown database type in C:\Users\Karol\Desktop\MegaEvo by Help3R&Ichtioconfig.lua . Must be equal to: "mysql" or "sqlite". Now is: ""

nie wiem co mam teraz zrobić proszę o pomoc korzystam z takiego accmakera Accmaker Gesior 0.3.6
Proszę o szybką pomoc

6JuGEp.png

Posty: 50+,100+,150+,200+,250+,500-,1000-,....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...