Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OTWARTA BETA WOJSK LĄDOWYCH!

Kiceł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadszedł ten dzień! Wraz z dzisiejszym patchem 1.41 do hangaru KAŻDEGO gracza zawitają świeżutkie czołgi! Aby zagrać wojskami lądowymi, wystarczy teraz wejść w menu "Badania", przełączyć na "Armię" i gotowe - klikamy "Do Boju" i możemy usłyszeć upragniony terkot gąsienic. No już, wchodźcie i opisujcie swoje wrażenia ;)

Wraz z otwartą beta czołgów wprowadzono kilka mniejszych, ale równie ważnych zmian, np. nowe maszyny powietrzne (m. in. MiG-3 z działkami SzWAK, PBJ-1 z działem kalibru 75mm, dwie nowe wersje Me-262 i Spitfire’y Mk. XIV oraz Mk. XVIII). Poza tym dodano kokpity japońskich Ki-45, zoptymalizowano cienie i poprawiono efekty graficzne, wprowadzono nowe modyfikacje broni oraz ulepszono balistykę.

Żeby jednak trochę ostudzić wasze zapały... aktualizacja waży bagatela 1,5GB, a aktualnie prędkość pobierania wynosi z powodu przeciążenia 5-100 kb/s (przynajmniej u mnie).

WarThunder_GroundForces-3.jpg?57efa4

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Różnie... ja w GF już grałem i muszę pobrać 2,3GB. Prędkość wynosi 500 KB/s czyli norma. Chyba masz po prostu słaby internet ^_^

Opublikowano

Internet tu nie ma nic do rzeczy, bo np. z Origina dochodzi do 1,5MB/s ;) Teraz to i u mnie urosło do 500, ale wcześniej była tragedia.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Do 14:30 były prace konserwacyjne na serwerze. Może przez to.

Opublikowano

By the way...

Ja znowu słyszałem że będą w maju, ponoć bajtek mówił w jakimś Q&A.

GG WP.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Troche dziwne zmiany nastały :D widze ze dodali jagdpanzer 38(t)

Ogólnie fajnie mam w gf okolo 50 fps spdaki do 20 zajebista optymalizacja sama gra tez jest prze epicka.

Ps. niemcy op

Zwany także Hetzer.

GF mi się tam z kolei niezbyt podoba, przez kilka głupich niedoróbek.

Ruscy też OP, zrozumiesz kiedy zagrasz przeciwko T-50 xD Można nim jechać pod ostrzałem 5-6 wrogów i wszystko się odbija...

Opublikowano

A jakoś nagrodzili beta testerów z zamkniętej bety? :P

Ta, dostaliśmy możliwość dalszego udziału w becie, ale ty razem otwartej.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Chyba nie, miał być wipe zgodnie z zapowiedziami i był. Zostawili tylko złoto i (chyba) te czołgi z pakietu, jeśli ktoś kupił.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Czołgi z pakietów dopiero teraz przyznali. I wszyscy twierdzą że T-34 prototyp jest OP, a Sherman ponoć jeszcze bardziej. Cóż, nadal można je kupić... ale ceny gadziny nie obniżyły.

Opublikowano

Czołgi z pakietów dopiero teraz przyznali. I wszyscy twierdzą że T-34 prototyp jest OP, a Sherman ponoć jeszcze bardziej. Cóż, nadal można je kupić... ale ceny gadziny nie obniżyły.

Tak gadają ci  co nie dają im rady w swoich op-50 i op-34. Shermana jak oflankujesz to zazwyczaj kończy się to jego zniszczeniem, pozostałe 2... możesz władować i 20 pestek, a nic to nie da.

Opublikowano

Tak gadają  co nie dają im rady w swoich op-50 i op-34. Shermana jak oflankujesz to zazwyczaj kończy się to jego zniszczeniem, pozostałe 2... możesz władować i 20 pestek, a nic to nie da.

Cóż, powtarzam to co zasłyszałem w internecie, bo sam paczki nie kupiłem, a kod miałem z jakiegoś giveaway'a.

Opublikowano

Dobra wiadomość: polatałem trochę samolotami i rzeczywiście ZNACZNIE poprawili optymalizację, która była główną zaletą, a którą skopali w ostatnich patchach ;) Z nisko-średnich z powrotem na średnio-wysokie, wciąż spadki przy ziemi, ale wygląda to świetnie. Teraz niech to zrobią z czołgami.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...