Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doświadczony GM szuka posady !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩

•••  • •Coś o Mnie•• •••

Witam mam na imię Dawid mam 19 lat i aktualnie mieszkam w Chorzowie.Chodzę do Liceum o profilu Wojskowym.Moje zainteresowania to :

- Gry Komputerowe

- Dziewczyny ;D

- Sport

- Sztuki Walki (MMA i Krav Maga) 

Oczywiście jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej to PW lub GG  ;)

▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩▩

•••  • •Doświadczenie•• •••

Więc zacznijmy od doświadczenia pewnie ktoś zapyta się mnie czy posiadałem swój serwer ? odpowiedz brzmi tak posiadałem aż 4 serwery Hamachi oraz byłem adminem na 1 Dedyku.

Komendy znam bardzo dobrze a nawet za dobrze gdyż dużo znam na pamięć.Jako osoba doświadczona mógłbym pomóc na serwerze np w :

- Organizowaniu Eventów

- Oczywiście ogarniać Boty oraz ludzi którzy lubią sobie cheatować  ;)

- Dbać o porządek gwarantuje bycie na serwerze codziennie przez minimum 12 godzin

- Pomagać użytkownikom  w razie problemów

- Szukanie bugów itd.

I wiele więcej Wszystko co będzie ode mnie wymagał Założyciel. Jeżeli chodzi o dogadywanie się w teamie to potrafie dogadać się z każdym nie zależnie od charakteru,wieku i płci .  ;)

•••  • •O posadzie •• •••             

Aktualnie szukam posady GM lub TGM Oczywiście TGM jeżeli ktoś chce mnie przetestować  :) Jak się ze mną skontaktować ?

Można poprzez Gadu Gadu - 42598558 Oraz PW tutaj na forum  ;)

I na koniec przepraszam was za takie brzydkie podanie ale moim zdaniem podanie to nie wszystko tak więc mam nadzieje żę uda mi się z kimś współpracować i co najważniejsze ! UWAGA 

JESTEM CHĘTNY NA SERWERY DEDYKOWANE ORAZ HAMACHI nie ma różnicy !!  ;).

Opublikowano
- Organizowaniu Eventów
- Oczywiście ogarniać Boty oraz ludzi którzy lubią sobie cheatować  
- Dbać o porządek gwarantuje bycie na serwerze codziennie przez minimum 12 godzin
- Pomagać użytkownikom  w razie problemów
- Szukanie bugów itd.
I wiele więcej Wszystko co będzie ode mnie wymagał Założyciel. Jeżeli chodzi o dogadywanie się w teamie to potrafie dogadać się z każdym nie zależnie od charakteru,wieku i płci .  

ja pierdole, już widzę jak ktoś da /i /m dla GM, TGM. Nie dość że zdania poprawnie złożyć nie umiesz to jeszcze wielkość chuj wie jaka, nie polecam, syf syf syf.

Opublikowano
- Organizowaniu Eventów
- Oczywiście ogarniać Boty oraz ludzi którzy lubią sobie cheatować  
- Pomagać użytkownikom  w razie problemów
- Szukanie bugów itd.
I wiele więcej Wszystko co będzie ode mnie wymagał Założyciel. Jeżeli chodzi o dogadywanie się w teamie to potrafie dogadać się z każdym nie zależnie od charakteru,wieku i płci .  

ja pierdole, już widzę jak ktoś da /i /m dla GM, TGM. Nie dość że zdania poprawnie złożyć nie umiesz to jeszcze wielkość chuj wie jaka, nie polecam, syf syf syf.

a gdzie napisał, że chce dostęp do komend /i oraz /m? bo ja tego nie widzę.

co do tematu

posiadałem aż 4 serwery Hamachi

Jako osoba doświadczona mógłbym pomóc na serwerze np w :

- Organizowaniu Eventów

- Oczywiście ogarniać Boty oraz ludzi którzy lubią sobie cheatować  ;)

- Pomagać użytkownikom  w razie problemów

- Szukanie bugów itd.

posiadałeś 4 serwery i nic nie potrafisz zrobić? jakoś nie chce mi się wierzyć, żebyś miał te serwery. chyba, że ktoś wszystko Ci zrobił albo pliki gotowe pobrałeś i nic nie zmieniłeś w ich. nie polecam.

Opublikowano

Tak samo ja moge napisac... Mialem 20 serwerow hamachi, i takze bylem GM'em na PLu....

Nawet ss nie posiadasz ktore by ci pomogly .... Podanie zrobione na odwal i nie zalezy mu na podaniu jedynie na GM'ie

Opublikowano

Interesujesz się sportem czyli pewnie też chodzisz na treningi czyli z 2h Ci to zajmuje + szkoła czyli ok 7-8h.

Daje nam to 10h + 12h spędzasz na serwerze.

Śpisz 2h dziennie?

Po tym można wywnioskować że chłopak lubi sobie kolorować swoje wypowiedzi i nie jest wart zaufania.

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...