Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka jest szansa na bana za Bol'a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , zacząłem sobie pogrywać na tym BoL'u i dokładnie skrypt do Yasuo i Katariny.

Jaka jest szansa że dostane za to bana, bo nie chce stracić wartościowego konta.

Niektórzy piszą że dostaje się a drudzy że nie ma takiej opcji. O co chodzi z tymi exploidami itd. +

Od jakiej ligi zaczynają bardziej sprawdzać, bo teraz mam S1.

Opublikowano

o ile wiem to na katarine i yasuo to nie ma exploitów, skrypt imituje tylko to jak ty bys sam naciskal klawisze, jak ci udowodnia ze nie masz refleksu koreanca który ładuje wszystkie skile w 1s

Opublikowano

Bot of legends trudno wyłapać u typowego gracza - Nie będą kilku milionów graczy sprawdzać.

Moim zdaniem musiał ,by ktoś Cię podkablować ,by dostać owego perm-bana.

Nie ma czegoś takiego jak sprawdzanie od ligi. Zwykle sprawdzają ( tak sądzę ) złoto-diament i przede wszystkim challangerów pewnie.

Za exploity można łatwo dostać bana ( np. ktoś nagra jak używasz Q ashe bez zużycia many ) i masz bana.

Za nim dostaniesz bana Riot musi Cię bardzo dokładnie sprawdzić.

Musisz być naprawdę głupi i mówić to każdemu jak Selex lub mieć '' kolegów '' jak TheNitroZyniak.

47990292595971448862.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...