Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje najdłuższej drogi

JaTuTylkoPoCode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć tak jak w temacie .. poszukuję najdłuższej drogi wyścigu/ucieczki itp.. aby ten wyścig czy co tam ma być miało najdłuższą trase w nfs world , chce nabić ten achivment który tam mówi aby przejechać ileś tam km, :)

podawajcie długości tych dróg

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Forever

Opublikowano

ale prosiłbym o podanie również długości tej drogi :)

Hastings ma 15.06 km. Jezeli chodzi o achieva to na ta chwile widze, ze dostepna jest klasowka S Heritage & Diamond liczy ona 9.17 km i lexusem lfa ( stosunkowo slabszym samochodem klasy S ) zajelo mi to 2:17, natomiast hastings to srednio ponad 7 min.Nie trudno wyliczyc, ze bardziej oplaca Ci sie jezdzic ta klasowke. Pamietaj, ze na klasowce nie ma innych pojazdow procz tych z ktorymi sie scigasz, wiec bedzie szybciej. Mozesz tez sb zobaczyc na moje statystyki, tam masz podane jaka konkretnie trasa ma dlugosc i czym czas zostal wykrecony. Przejechane mam wszystkie trasy. Co do samego achieva to chodzi o przejechanie konkretnej ilosci kilometrow/mil na trasach.

http://nfstimes.com/nfsw/pc/DARKVENOM22
DARKVENOM22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...