Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robienie samodzielnie refów

PromBody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam mały problem od wczoraj chciałem zrobić sobie kilka refów zeby dostać trochu RP. Ale mimo to ze rejestruje się przez swoj link wbijam lvl ( Nie ważne który) to i tak nie pokazuje mi tych kont w zakładce Udane zaproszenia

Moję pytanie do was czy ktoś już kiedyś się spotkał z tym? i Jeśli tak to jak sobie z tym poradzić bo sądze że nie ma dalszego sensu expić tymi kontami skoro i tak nie pokazuje mi ich tam.

Pozdrawiam.

Pasjonat
Opublikowano

Ta strona aktualizuje się co jakiś czas, sam kiedyś zrobiłem taki temat. Ja musiałem poczekać 2-3 dni na dodanie się tych reffów. Exp dalej po prostu do 72h powinno się zaktualizować.

.

Opublikowano

Ta strona aktualizuje się co jakiś czas, sam kiedyś zrobiłem taki temat. Ja musiałem poczekać 2-3 dni na dodanie się tych reffów. Exp dalej po prostu do 72h powinno się zaktualizować.

A moge to robic sam ? tzn z tego samego IP ?

Opublikowano

A moge to robic sam ? tzn z tego samego IP ?

Tak ,ale gdy Riot Games Cię sprawdzi możesz wyłapać perma ,chociaż używaj serwera proxy ,byś nie rzucał się po oczach w ich '' logach czy co to tam jest ''

47990292595971448862.png

Opublikowano

Tak ,ale gdy Riot Games Cię sprawdzi możesz wyłapać perma ,chociaż używaj serwera proxy ,byś nie rzucał się po oczach w ich '' logach czy co to tam jest ''

Rito sie nie moze czepiac chyba, ze zrobilbys ze 100 refow jednego dnia na jednym Ip, dla Rito sie oplaca i jest dozwolone robic Multi Konta wiec te 10 czy 15 refow nic nie zaszkodzi i nie zlapiesz bana.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Witam.

Mam mały problem od wczoraj chciałem zrobić sobie kilka refów zeby dostać trochu RP. Ale mimo to ze rejestruje się przez swoj link wbijam lvl ( Nie ważne który) to i tak nie pokazuje mi tych kont w zakładce Udane zaproszenia

Moję pytanie do was czy ktoś już kiedyś się spotkał z tym? i Jeśli tak to jak sobie z tym poradzić bo sądze że nie ma dalszego sensu expić tymi kontami skoro i tak nie pokazuje mi ich tam.

Pozdrawiam.

Po prostu na innej przeglądarce zrób konto, mi działało

Opublikowano

prawda prawda, z naciskiem na gówno prawda. Do 24h się odświeży.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Pasjonat
Opublikowano

Za reffy nie ma perma tylko usunięcie nagród.

.

Opublikowano

prawda prawda, z naciskiem na gówno prawda. Do 24h się odświeży.

Teoretycznie może tak, ale praktycznie jest to 72h. Pytałem się o to do supportu bo czekałem na moje RPki z refów bo była przecena to napisali, ze strona odświeża się nawet do 72h, lecz może się także odświeżyć po 10min.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanko mam. Jak Wezmę nagrode na 5 lvlu ( 250 IP) to na 10 też dostanę? bo wziołem na 5 i doszedłem do 10 i moje nagrody na 10 się nie podświetlają chodź już pokazuje 10 lvl na dole strony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...