Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Permissionsex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z permissionsex. Od razu mówię: miesiącami pracowałem z tym pluginem i go dosyć dobrze znam, ale pojawił mi się problem... Mianowicie:

Kiedy wziąłem się za przygotowanie pluginów pod nowy serwer (od podstaw) permissions... No właśnie... Włączam serwer i mogę stworzyć rangę/nadać ją itd. Wystarczy, że otworzę plik do ręcznej edycji - całe permissions przestaje działać (nawet jak go nie zapiszę). Tak samo dzieje się po restarcie serwera...

Na początku myślałem, że to ja coś zje...ałem, ale ściągnąłem już 3 zestawy plików serwerowych i w każdym jest ten problem. 

Miał ktoś może coś podobnego? 

Opublikowano

Pobierz starsze permissionsex. bo to nowe jest z UIDD i sie buguje

Opublikowano

Jeśli wszystko się psuje od samego otwarcia pliku to znaczy że masz coś z systemem / masz zainstalowany jakiś dziwny program, bo tak się nie powinno dziać nigdzie, nie tylko na serwerze. Na wszelki wypadek wypróbuj te same pliki na innym komputerze, albo możesz po prostu wykupić hosting, na nim powinno działać.

Opublikowano

Lub spróbuj napisać samemu od 0 rangi i połącz to z essentialem. 

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...