Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z padem

szymonXCPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,na początku chciałbym wspomnieć,że naczytałem się już dużo na temat mojego problemu i większość tych materiałów jest sprzed 1-2 lat,więc jak można się domyślić nie pomogły mi bo np. programy nie działały ;< Więc mam pytanie,czy da się zagrać w nfs'a worlda na kontrolerze ? Posiadam pada od xoboxa (edycja battlefield 4),pad jest pod kompa i pod xoboxa.Gdy go kupiłem i pierwszy raz podłączyłem,cieszyłem się bo wiedziałem że nfs world czyta bez żadnych programów pada od xobxa (oryginalnego),a tu niespodzianka...nie działa.Zawiodłem się bo w innych grach nie mam problemu,a że ja już dużo się nagrałem na tym padzie nie umiem już grać na klawiaturze (chociaż kiedyś grałem ale miałem przerwę i teraz znowu wróciłem do worlda tylko właśnie chce grać na padzie),więc szukałem rozwiązań w internecie,tylko jak wspomniałem wcześniej,żaden ze sposobów,które oglądałem czy czytałem nie działają (np.nie działają linki do programów itp).Pomyślałem że może tu mi ktoś pomoże rozwiązać mój problem,z góry dziękuję za pomoc pozdrawiam ;3 p.s dołączam zdj pada i pudełka.                                                                                                                 post-984278-0-24370300-1400095259_thumb.jpg post-984278-0-51464700-1400095280_thumb.jpg post-984278-0-58246800-1400095287_thumb.jpgpost-984278-0-69265500-1400095293_thumb.jpg

Opublikowano

A powiem CI,że nie próbowałem ;3 dzięki za pomoc spróbuje tego ;>

Stary jesteś moim bogiem,wielkie dzięki a ja się tyle męczyłem ;D

Czasami wystarczy zajrzeć na forum :P

Nie ma za co.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...