Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Watch dogs, a sleeping dogs

Royal6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedługo wyjdzie watch dogs, chce tą gre kupic. Ale nie wiem czy moge, jst to sequel sleeping dogsa? czy inna wgl gra?

trg

1373637009-U477327.png

Opublikowano

To jest wgl. inna gra. Warto ją kupić - co sam zrobię. Co masz na myśli poprzez "Ale nie wiem czy mogę" ?

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

To jest wgl. inna gra. Warto ją kupić - co sam zrobię. Co masz na myśli poprzez "Ale nie wiem czy mogę" ?

piszac "Ale nie wiem czy moge" chcialem wyrazić swoją obawe iż jest to bezpośrednia kontynuacja gry, w ktorą nie grałem.  

A ile będzie kosztowała ta gra w dniu premiery? Mam 140 zł, starczy?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

piszac "Ale nie wiem czy moge" chcialem wyrazić swoją obawe iż jest to bezpośrednia kontynuacja gry, w ktorą nie grałem.  

Ah... spoko. 

Więc bardzo polecam tą grę, ze względu na jej nietypowy charakter i na pewno super rozgrywkę. Pooglądaj kilka materiałów (trailery, screeny itp.) i sam zdecyduj, ale jak już powiedziałem WARTO!  ^_^

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Ah... spoko. 

Więc bardzo polecam tą grę, ze względu na jej nietypowy charakter i na pewno super rozgrywkę. Pooglądaj kilka materiałów (trailery, screeny itp.) i sam zdecyduj, ale jak już powiedziałem WARTO!  ^_^

ile bedzie kosztowała? mam 140 zł teraz, starczy?

1373637009-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...