Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xin

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Otóż chciałbym sellnąć Xina ( Napisać do riotu) ale mam problem. Mam do niego skina "Xin Zhao z walczących królestw". I chciałbym go selnąć ale mam problem. Otóż jak by mi go sellneli to chciałbym go kupić z powrotem i do niego skin ale kupiłem go na przecenie jak kosztował 675rp. Czy moge jakoś wysłać do nich, żeby go sellneli ale jak bym go kupił z powrotem to bym miał skina? Dam plusa bo to pilne... 

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Otóż chciałbym sellnąć Xina ( Napisać do riotu) ale mam problem. Mam do niego skina "Xin Zhao z walczących królestw". I chciałbym go selnąć ale mam problem. Otóż jak by mi go sellneli to chciałbym go kupić z powrotem i do niego skin ale kupiłem go na przecenie jak kosztował 675rp. Czy moge jakoś wysłać do nich, żeby go sellneli ale jak bym go kupił z powrotem to bym miał skina. Dam plusa bo to pilne... 

Nie. Po pierwsze piszesz do riotu żeby ci Xina zwrócili? Przecie XIn miał reworka z 20 lat temu i jużci go na pewno nie zwrócą, VU też nie było. Po to zrobili zwroty w sklepie aby supportu nie zaśmiecać. NIe rozumiem po co chcesz sprzedać go i kupić....

Opublikowano

up. Nie ? Nie było nigdzie mowy o zmniejszeniu ceny za Xina więc nawet jak by go kupił 1dzień przed wprowadzeniem Brauma mógłby walczyć o oddanie hajsu :)

top/ A nie łatwiej napisać do riotu żeby oddali Ci 1800IP i postać zostawili ? Nie warto się tak bawić skoro i tak go chcesz potem odkupić. Masz łatwiejszą wersje.

Opublikowano

Pisałem wczoraj do supportu żeby zwrócili mi IP za Fizza, który staniał. Odpisali mi że już nic nie wymieniają, ponieważ na forum jest temat gdzie z dużym wyprzedzeniem piszą jakie będą obniżki jakich postaci.

Opublikowano

Skoro kupiłeś postać za tyle a nie mniej kasy to znaczy że ta postać była na ten dzień tyle warta i tyle, to wiadome że z czasem postacie tracą na wartości a dochodzą nowe lepsze, gdyby riot oddawał tak kase to nikt by nie grał żeby postaci kupować bo miałby każdą jaką sobie zapragnie.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Skoro kupiłeś postać za tyle a nie mniej kasy to znaczy że ta postać była na ten dzień tyle warta i tyle, to wiadome że z czasem postacie tracą na wartości a dochodzą nowe lepsze, gdyby riot oddawał tak kase to nikt by nie grał żeby postaci kupować bo miałby każdą jaką sobie zapragnie.

Nowe lepsze?

Proszę Cię, nie ma postaci lepszych i gorszych:)

Większość nowych postaci ma ciekawszą mechanikę od tych starszych, ale nie można uznawać ich za lepsze.

Xin akurat jest postacią, którą można spokojnie carrować w niższych dywizjach, powyżej golda się nie wypowiadam, ale prawdopodobnie nie jest useless(nie pisząc już np. o ryze'ie, który jest jedną z nielicznych kontr na rene).

@topic

Niestety, nie jest to możliwe.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

No może faktycznie źle to ująłem, ale dobrze podsumowałeś, że są to postacie z ciekawszą mechaniką. Nie mówię że xin jest jakiś słaby, bo sam nim gram od jakiegoś czasu i widzę że niektóre osoby z takich nowych postaci jak braum są poprostu łatwiejsze w grze tym samym rozwalają innych.;p

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...