Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Air Max

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kupiłem za 500 zł w sklepie i warto zarąbiscie sie chodzi i fajnie wygladaja. Troche tanie sa wiec na 100% czy to orginal nie mozna byc pewnym.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Refresh po 24h po napisaniu posta ;)

Patrząc po ocenie tego człowieka/sklepu to się opłaca.

Opublikowano

Nie wiedzialem sorka. A Lord takie cos podobnego do kleju tez masz jak na zdjeciu? Jak sie dobrze przyjrzysz? Konkretnie na ostatnim zdjeciu i na pierwszym.

Opublikowano

Nie wiedzialem sorka. A Lord takie cos podobnego do kleju tez masz jak na zdjeciu? Jak sie dobrze przyjrzysz? Konkretnie na ostatnim zdjeciu i na pierwszym.

Chodzi ci o to cos na samym dole? To jest takie przestroczyste czus tez mam takie cos. Ja mam takie :

6249614000956681138521.jpeg

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Chodzi ci o to cos na samym dole? To jest takie przestroczyste czus tez mam takie cos. Ja mam takie :

Pod tym wlasnie czarnym paskiem co masz prawie na dole. To nad bialym po przyblizeniu tez u ciebie takie cos widac jakby klej albo co. Czyli jak mi przyjda i bede to widzial to mam sie nie martwic?

Opublikowano

Pod tym wlasnie czarnym paskiem co masz prawie na dole. To nad bialym po przyblizeniu tez u ciebie takie cos widac jakby klej albo co. Czyli jak mi przyjda i bede to widzial to mam sie nie martwic?

Nie masz sie czym martwic takie sa poprostu air maxy polecam goraco naprawde super sie chodzi i jestes wyzszy xD

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...