Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogarnij te rolki ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :)

Może ktoś na forum orientuje się w rolkarstwie (tak to się pisze ? :D) i mógłby mi napisać,czy te rolki NA POCZĄTEK W BUDŻECIE DO 250 ZŁ to dobry wybór,a jeśli nie to poleci lepsze.

Druga sprawa : mój rozmiar rolki to 46... I okazuje się,że rolek np. na Alledrogo jest tyyyysiące,a gdy podam rozmiar w parametrach to niestety produkty zawężają się do 5 stron na całe Alleddrogo.

Czekam na odp. i mam nadzieję,że nikt mi nie wyjedzie z : "lepiej poczekaj jeszcze 5 lat i dozbieraj 500 to kupisz porządne,bo kurde te to "gunwo" )...

Te : http://allegro.pl/rolki-duze-kolka-84mm-lozyska-abec-7-lyzworolki-46-i4219778215.html

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Wyglądają fajnie, a na początek myślę, że są zajebiste. 

Co do 2 pytania to nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi  :mellow: W jakich parametrach?

Opublikowano

Wyglądają fajnie, a na początek myślę, że są zajebiste. 

Co do 2 pytania to nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi  :mellow: W jakich parametrach

Dokładnie chodzi mi o to,że gdy wstukam w Alle rozmiar (46) to nagle nie ma żadnych rolek :) (po prostu tak jakby nie produkowali takich rozmiarów TAK JAKBY :) )

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Przepraszam,że wcześniej nie napisałem... Chodzi mi o rolki do jazdy szybkiej (kółko minimum 84mm),łożysko minimum ABEC 6,7 (OK 5 ujdzie) .

Dzięki za odpowiedź,ale widzę,że temat nie cieszy się zbytnią popularnością (nie dziwie się :D ) więc ,jeżeli nic się tu nie będzie działo to temat do zamknięcia.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...