Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Łatwa postać za 1350 PZ

Handloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od poniedziałku gram w League of Legends. Po wbiciu 5lvl postanowiłem kupić Fiddlesticka, ale nie był to za bardzo udany wybór (chyba, że będę musiał ćwiczyć). Gdy uzbieram 1350 PZ, kupię kolejnego championa. Tylko jakiego? Chciałbym kogoś pod AD. W pamięci najbardziej mi zapadł Trydnamere oraz Xin Zhao. Który z nich jest lepszy?

Opublikowano

Z tego co wiem to za tą sumkę poleciłbym Xina,Trynde,ww.To tylko kwesta czasu zanim nauczysz się grać jakimś champem,każda postać jest dobra popatrz na umiejętności tych bohaterów i porównaj,który bardziej by Ci odpowiadał.

Opublikowano

Ja polecam Xina, dużo lepszy jest niż Trynda.

Xin:

+Szybko czyści jungle,

+dobre ganki Q/E,

+slow z E + doskok,

+podrzut z Q,

+fajna pasywka,

+leczenie(pasywa W),

+z latarka wystackowaną + botrk jest OP.

+fajny ult(odrzut).

Opublikowano

Xin Zhao czasami nie jest za 3150?

Jak za 1350 PZ to polecam ci Tryndamere dość duży dmg gdy połapiesz troche kili. Jak jesteś feedniety to adc na 3 Strzały złożysz.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Polecam ci Tryndamere

-> Pasywka - Furia  więcej furii = większa szansa na kryt

-> Q - Healuje ,bonus z furii  i AP przelicznik (zabiera furie)

-> W Slowuje przeciwnika odwróconego do nas plecami

-> E wir - zadaje dmg wrogom na drodze wiru oraz może dashować ( używać E przez ścianę ,by np. gonić kogoś/dashować )

-> R nieśmiertelność 2-6s ( w zależności od lvl )

47990292595971448862.png

Opublikowano

Xin Zhao czasami nie jest za 3150?

Jak za 1350 PZ to polecam ci Tryndamere dość duży dmg gdy połapiesz troche kili. Jak jesteś feedniety to adc na 3 Strzały złożysz.

Xin staniał gdy wyszedł Braum,

a za ten przedział cenowy polecam Tryndamera, bije dużo, ma leczenie z Q, slowa + zmniejszenie wrogiego AD na W i doskok z E, na ulcie ma nieśmiertelność, nie jest tankowaty ale potrafi wywalić całkiem niezły damage. Xin to jest bardziej taki off-tank, ma także doskok i podrzut z Q przy 3 AA, ma leczenie co 3 AA z W jak i dodatkowy AS, a ult dobry jest by rozepchać przeciwników na boki by team mógł się wbić w przeciwnika. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...