Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POMOC MILE WIDZIANA

ajk282x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem zamiar kupić fife14 w styczniu ale wziąłem udział w konkursie kaliego i wygrałem więc nie chciałem juz kupić bo po co 2 fify? choć radość nie trwała zbyt długo bo jeszcze mi nie wysłał(czyli prawie pół roku) no możecie jakoś pomóc?zaspamić komentarze? za każdą pomoc daje like 

filmik potwierdzający moją wygraną

:ninja: JESTĘ NINJĘ  :ninja:

Opublikowano

Załap się jak będzie live

dowiedziałem się że cd-keya (minecraft) nie dostała tez 1 osoba nie pytałem się reszty i zobaczyłem że zrobi 2 konkurs na 200k widzów oszust jeden

Opublikowano

To zrób konto na youtube, wyslij filmik z wyjaśnieniami, dowodami i zacznij wysyłać linki do tego filmu pod jego filmami.

Jak się on nie zainteresuję, to zainteresują się inni youtuberzy, którzy pewnie zareagują.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

To zrób konto na youtube, wyslij filmik z wyjaśnieniami, dowodami i zacznij wysyłać linki do tego filmu pod jego filmami.

Jak się on nie zainteresuję, to zainteresują się inni youtuberzy, którzy pewnie zareagują.

oki temat do zamknięcia poradzę już sobie sam ... thx wszystkim za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...