Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rush Bros na Steam za darmo!

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby otrzymać darmową kopię Rush Bros na Steam, musicie powiązać swoje konto Steam z kontem Playfire. W tym celu należy wypełnić formularz umieszczony na tej stronie, a następnie kliknąć w link, który zostanie wysłany na waszą skrzynkę mailową.
Oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów.
PS: Greenmangaming wraz z Playfire przygotował promocję, dzięki której za granie w RushBros będziecie mogli zarobić dużo kredytów! Samo uruchomienie gry warte jest pół Funta! Więcej informacji znajdziecie na tej stronie.

Zrodlo:

LINKI:

https://freegame.greenmangaming.com/

http://blog.playfire.com/2014/05/playfire-rewards-beta-rush-bros-special.html

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Dzięki za info.

Od jakiegoś czasu kolekcjonuje takie gry na steamie by popykać 4fun a zapowiada się ciekawie. :D

Opublikowano

Dzięki za info.

Od jakiegoś czasu kolekcjonuje takie gry na steamie by popykać 4fun a zapowiada się ciekawie. :D

I mozna fajnie zarobić bo chyba za wszystkie osiagniecia dostaje sie 5 funtów xD A na tej stronie za 4 mozna kupic the darkness 2 wiec sie oplaca . Nwm czy mozna brac pare i programem do osiagniec robic ale raczej nie xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

@Lord Phoenix Zapomniałeś dodać, że trzeba było mieć konto przed pojawieniem się tej promocji, bo tak to nie dostaniesz nic ;)

graphic.png

Opublikowano

@Lord Phoenix Zapomniałeś dodać, że trzeba było mieć konto przed pojawieniem się tej promocji, bo tak to nie dostaniesz nic ;)

Wcale nie. Ja nigdy się tam nie rejestrowałem a grę dostałem.

I mozna fajnie zarobić bo chyba za wszystkie osiagniecia dostaje sie 5 funtów xD A na tej stronie za 4 mozna kupic the darkness 2 wiec sie oplaca . Nwm czy mozna brac pare i programem do osiagniec robic ale raczej nie xD

Gdzie się zgłosić jak się osiągnie te osiągnięcia, albo samo wskoczy? :P

Opublikowano

Wcale nie. Ja nigdy się tam nie rejestrowałem a grę dostałem.

Gdzie się zgłosić jak się osiągnie te osiągnięcia, albo samo wskoczy? :P

Ja niestety nie dostałem gry;/ Po 24h synchronizuje sie chyba i dostaniesz hajs tak pisza.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Dzięki ! Przyda się i może wpadnie :D

Edit: Coś mi nie idzie w ogóle rejestracja :[

Musisz mieć konto na gog i playfire a potem je powiązać.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...