Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi lagi lagi , pomóżcie :/

elozychu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam wielki problem , dopadają mnie lagi podczas gry są to od 2s-15 sekundowe lagi mam wtedy okolo 0 fps po czym gra rusza dalej , nic nie pomaga dzisiaj przywiozłem komputer z formatu i dalej to samo :/

Moze przez to ze zgrywalem go z plyty ? Przed formatowaniem zgralem lola na plyte , moze tam jest jakis wirusik ktory mi go laguje

Pomozcie bo juz nie wiem co mam robic :/ Komputer moj ma półtora roku .

Opublikowano

Po pierwsze oczyść kompa z niepotrzebnych rzeczy, po drugie Ccleaner, po trzecie defragmentacja dysków i na koniec jeszcze przeskanuj Antywirem.

Opublikowano

panowie jak ja mam na nim tylko lola mi nie potrzebne oczysczanie kompa jprdl ... dzis mialem na nim formata .. nie pomoze oczyszczanie kompa czy cos w tym stylu bo nic na nim jeszcze nie mam ..

Opublikowano

Podaj specyfikację komputera wraz z zasilaczem. Może spróbuj też opcji repair albo reinstalla.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...