Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie... Czarna lista CA

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, moje pytanie brzmi czy ktoś zrobi czarną listę na ten tydzień, bo jest 2x wiekszy drop ..... i drugie pytanie po ilu itemach zaczną siep powtarzać bo ja juz napisałem okolo 50 i nie wiem ile tago jeszcze beddzie .....

Takie pytanie juz nie do posta lecz do MPC : dlaczego "ekipa działu" to tylko Omek??? A gdzie rszta adminów???

Opublikowano

Ja chcialem podjac prace nad black list, ale potrzebuje wspolpracownika, ktory by mi pomógł ;)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Ja wlasnie zacząłem tworzyć mam juz 68 i nie wiem jak dlugo to jeszcze potrwa -.- ... Ale samemu tez mozna zrobić ...

Opublikowano

Siema, moje pytanie brzmi czy ktoś zrobi czarną listę na ten tydzień, bo jest 2x wiekszy drop ..... i drugie pytanie po ilu itemach zaczną siep powtarzać bo ja juz napisałem okolo 50 i nie wiem ile tago jeszcze beddzie .....

Takie pytanie juz nie do posta lecz do MPC : dlaczego "ekipa działu" to tylko Omek??? A gdzie rszta adminów???

Co do 2 pytania Piecu juz tu nie jest modem a valze przedwczoraj złożył rezygnacje więc obecnie jest sam Omek.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Dużo jest tych rzeczy, więc musisz poświęcić na to trochę czasu.

bo tak

Opublikowano

Na poprzedniej liście było 87. Coś koło tego będzie.

Jak ktoś robi listę niech udostępniając założy hasło na to, bo ostatnio listę dostało pół internetu..

Co do działu sprawy wyższe.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ale jak nie dam hasła to i tak ktos kto dostanie to haslo to moze udostepnic :)  Skonczyłem .. teraz tez jest 87 itemkow .... :) jeszcze trzeba troche podrobić czasy i moze udostepnie

Opublikowano

ale ostatnio nie było zadnych racon vestow??? chyba ze jeszcze wczasniej ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...