Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z grą.

KACPER-W

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam tylko jeden problem z grą, a chodzi mi raczej o włączenie LoL'a . Już grałem w LoLa, mam zainstalowanego

( około 5/6 godzin czekałem)       .               A kilka dni wcześniej gdy go włączyłem to mam tak że jest tak :   Niby mam Aktualizacje:30% Ukończono  i Etap 2/2  kalkulowanie różnic ...   (i tu skiny itd)  .  Nie wiem co zrobić  by zaczął znów działać( raz poczekałem około 2 godz. a tu nic tylko to samo) .

Tu mam zdjęcie tego 

http://imgur.com/vBRl7E6   

Prosiłbym o szybką pomoc.   

Opublikowano

miałem ten sam

Witam. Mam tylko jeden problem z grą, a chodzi mi raczej o włączenie LoL'a . Już grałem w LoLa, mam zainstalowanego

( około 5/6 godzin czekałem)       .               A kilka dni wcześniej gdy go włączyłem to mam tak że jest tak :   Niby mam Aktualizacje:30% Ukończono  i Etap 2/2  kalkulowanie różnic ...   (i tu skiny itd)  .  Nie wiem co zrobić  by zaczął znów działać( raz poczekałem około 2 godz. a tu nic tylko to samo) .

Tu mam zdjęcie tego  

http://imgur.com/vBRl7E6  

Prosiłbym o szybką pomoc.   

Miałem ten sam błąd, jak go naprawić?

Dodaj lola to wyjątków w zaporze systemu windows, a na patch nie zważaj, poczekasz chwilę i się gieraska ściągnie

Opublikowano

Zmień region, poczekaj chwilę aż zacznie się update robić i przejdź do swojego regionu ponownie, na który chcesz grać.

Nadal niby skiny się ładują i jest 30 %   i nie zaczyna się update 

miałem ten sam

Miałem ten sam błąd, jak go naprawić?

Dodaj lola to wyjątków w zaporze systemu windows, a na patch nie zważaj, poczekasz chwilę i się gieraska ściągnie

Nie rozumiem tego trochę ale Kleas chyba napisał  Dodaj lola to wyjątków w zaporze systemu windows, a na patch nie zważaj, poczekasz chwilę i się gieraska ściągnie i nwm jak dodać te wyjątki bo nie mogę tego znaleźć bo mam windowsa 8  :/

Opublikowano

Nadal niby skiny się ładują i jest 30 %   i nie zaczyna się update 

Nie rozumiem tego trochę ale Kleas chyba napisał  Dodaj lola to wyjątków w zaporze systemu windows, a na patch nie zważaj, poczekasz chwilę i się gieraska ściągnie i nwm jak dodać te wyjątki bo nie mogę tego znaleźć bo mam windowsa 8  :/

To najlepiej zgaś zaporę i sprawdź.

/Uruchom grę jako administrator

Możesz zainstalować lola na innej partycji

Możesz napisać też ticket do supportu z braku laku c:

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To najlepiej zgaś zaporę i sprawdź.

/Uruchom grę jako administrator

Możesz zainstalować lola na innej partycji

Możesz napisać też ticket do supportu z braku laku c:

Zgasiłem zaporę i nic.

Uruchomiłem jako administrator i nic.

A tu już nwm ;d więc robię już reset :P

Jak coś mi zadziała to dam edit ;d

EDIT: Już działa mi - zrobiłem reinstal i działa ( około 2-4 godz czekania)  

Spójrz w dól. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Skontaktowałeś się np. z supportem powinni jakoś ustalić przyczynę problemu, w końcu od tego oni są? Bo jeśli większość opcji Ci nie zastała to został repair. Próbowałeś to?
Ew spróbuj zainstalować od nowa grę np z tego linku:  

http://l3cdn.riotgames.com/Installer/SingleFileInstall/LeagueOfLegendsBaseEUNE.exe

Masz jeszcze dodane w zaporze oba pliki lollauncher.admin i zwykły lollauncher?
Jeszcze raz spróbowałeś tego co Miss napisał/a?

f1a327ea2f.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skontaktowałeś się np. z supportem powinni jakoś ustalić przyczynę problemu, w końcu od tego oni są? Bo jeśli większość opcji Ci nie zastała to został repair. Próbowałeś to?

Ew spróbuj zainstalować od nowa grę np z tego linku:  

http://l3cdn.riotgames.com/Installer/SingleFileInstall/LeagueOfLegendsBaseEUNE.exe

Masz jeszcze dodane w zaporze oba pliki lollauncher.admin i zwykły lollauncher?

Jeszcze raz spróbowałeś tego co Miss napisał/a?

Nie chciało mi się odpisywać, ale tego dnia jak odpowiedziałeś to pobrałem to ale nie miałem czasu na instalacje lola z tego linku. Dziś lub jutro napisze czy zadziała .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...