Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

drophack problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy w jakiś sposób mogę zgłosić kolesia za używanie drophacka? czy mogę to jakoś z logow gry wyciągnąć czy w inny sposób ? wiem w 100% kto to zrobił tylko jak to zgłosić ?

Opublikowano

A na czym polega ten hack? już nie bd zakladal nowego tematu

Znajdujesz port i ip serwera swojej gry, dosujesz ją np. z vps i tyle, wyrzuca grę - nie ma jej w historii, nie odejmuje lp itd.

Opublikowano

Wyjeb im screenshota to uwierzą. Wziąłby się riot za tych debili bo to wkurwia jak cholera. Co kurwa 3 gre kurwa jebią kurwa drophacka kurwa.

Tych idiotów trzeba brać za jaja na drzewie powiesić i będzie zajebiście. Jak nie możesz mieć dowodów to zgłoś skurwieli najzwyczajniej w świecie że straszą małe dzieci potworem z loch ness że ich zeżre i go zbanują :D

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

czy w jakiś sposób mogę zgłosić kolesia za używanie drophacka? czy mogę to jakoś z logow gry wyciągnąć czy w inny sposób ? wiem w 100% kto to zrobił tylko jak to zgłosić ?

"Czy moge jakoś z logów gry wyciągnąć czy w inny sposób" Aha, złam mi hasło do bazy danych Rito

Nie, tylko wyślij im nick.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Wyjeb im screenshota to uwierzą. Wziąłby się riot za tych debili bo to wkurwia jak cholera. Co kurwa 3 gre kurwa jebią kurwa drophacka kurwa.

Tych idiotów trzeba brać za jaja na drzewie powiesić i będzie zajebiście. Jak nie możesz mieć dowodów to zgłoś skurwieli najzwyczajniej w świecie że straszą małe dzieci potworem z loch ness że ich zeżre i go zbanują :D

Po cholerę klniesz jak szewc ?

Swoją drogą ciekawe, że tak bardzo Ciebie atakują ... Ja jakoś nigdy tak nie miałem chociaż znam przypadki, ale to takie pogłoski czy ściemy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...