Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się szczerze używać darmowego bola w silverze 5?

Jeśli tak to jakie skrypty darmowe?

Mam silver 5, choć robię w 90 % grach staty plusowe i z farmą jestem lepiej niż przeciwnik to i tak wyccarować nie mogę, dodam że robię 1 błąd często a mianowicie na każdym champie i w każdej grzę buduje buty z enchantem tym zielonym na speeda nie wiem czemu, zostało mi tak jeszcze za 20 lvl, a mam przecież 30 lvl już prawie rok...

To opłaca się używać tego bola darmowego? - na moim poziomie.

Opublikowano

kata

http://botoflegends.com/forum/topic/7129-script-katarina-the-sinister-blade-2118-apr-2nd/

FGE-omijanie skili

http://botoflegends.com/forum/topic/16805-freaking-good-evade-skillshot-evasion-and-drawing-for-everyone/

sa tam podane instrukcje instalacji, FGE przeczytaj dokladnie co gdzie wrzucic.

i tu masz tez obszerny poradnik dla katy

http://www.mpcforum.pl/topic/1192539-tutorial-jak-wbic-golda-bez-vipa-league-of-legends-cheat-bol/

nie lubisz nia grac, ale jak zrobisz dwie penty w jednej grze to polubisz

Opublikowano

grałem nią ostatni raz przed 30 lvl wtedy fajnie się bawiło ale ogólnie nie lubie champów co opierana są na ultcie lub innym skillu co długo trwa, wyjątkiem jest zed z champów takich easy nie lubie np katy/akali/master tryndy itd...

30 lvl wbiłem 12 czerwca, więc prawie rok temu ale grałem kata przed 30 lvl czyli nie gralem nia rok, myslicie dam rade ja ogarnac na tych cheatach?

Lepiej testowac na cheatach ja czy zagrac ze 2/3 normale normalnie aby wiedziec o co chodzi.

Opublikowano

pograj odrazu na tym skrypcie kilka normali zebys ogarnial, a tak wogóle to na ult nie musisz dlugo czekac dzieki pasywce, nie raz sie zdaza ze w jednym tf uzyje 2x ulta:)

Opublikowano

A pochwalisz sie gdzie Ty sie wybiles, dzieki temu skryptowi?

przecież napisał ze z s5 do g5 w 3 dni

@AntyWarn polecam glory ryze i wbudowana katarine, ale wyżej niż gold V raczej nie pociągniesz na darmowym.

Opublikowano

Zagrałem mecz, nie stety ten evade nie działa, a dokładnie chodzi o ten 2 plik do evade nie wiem czemu, a kata dobra jest jak na darmową.

jedyne minusy jakie zobaczyłem po 1 grze to:

Jak się nie wyłączy samego farmienia, to jak idzie się na botlane np roamować to katarina używa skille na miniony i wtedy nie zabijamy bohaterów

Czasem używa ulta choć nie trzeba ale to raczej na rankedzie nie będzie problem bo na botach miałem 7 lvl przewagi, więc na Q/E leciały ostatecznie na W

Używa potiony sama (da się to jakąś wyłączyć?) - kupiłem 2 potiony, a ona mi od razu użyła jak nie miałem full hp

G - czyli E do warda trzeba ogarnąć, że dopiero jak możemy warda za sciane polozyc to klikamy G bo tak postawi nam warda tam gdzie jestesmy.

T - Albo skupiam się na T i harrasuje albo skupiam się na farmie i olewam to - którą opcje wybrać? ( harrasowal bym w wolnej chwili jak miniony spushowane )

dla harrasu czasem uzywa E

I to chyba wszystko, zrobilem pente klikajac X, a skakala po enemy jak malpa za bananem xD

mysle ze skrypt dobry, a macie moze pomysl jak te evade naprawic?

Jak znacie jakies jeszcze minusy katy to napiszcie bo nie chce się zaskoczyc czyms :D

Ale i tak na razie wiecej plusow niz minusow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...