Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skript - wirtualne eq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem ze skriptem. Robie teraz skrypt pokazujący statystyki gracza w wirtualnym ekwipunku. No i mam taką linijke:

odswiezr: s;2;i;321;n;&5&l&oODSWIEZ;l;&d&o&lodswieza twoje statystyki dotyczace klasy i wymaganych punktów;c;pkz %name of player% pk odswiezr

i teraz jak najeżdżam myszką na ten przedmiot to jest ok ale nie widać całości tekstu pod przedmiotem. Mam na myśli ten fragment:

&d&o&lodswieza twoje statystyki dotyczace klasy i wymaganych punktów

nie pokazuje się cały i chciałbym wiedzieć czy można go jakoś "przedzielić" tak żeby jedna część była nad drugą, czyli np:

&d&o&lodswieza twoje statystyki dotyczace
klasy i wymaganych punktów

i proszę sobie darować komentarze typu "daj na 9 slot to będzie widać" bo na dziewiątym slocie mam coś jeszcze dłuższego co ledwo mieści się na ekranie.

Bardzo proszę o pomoc.

Moje skrypty na mpc:

[DL] Autorski skrypt: HERO STATS! [DL], Skrypt na event [DL], Skrypt na czaso-zmieniacz, [DL] Skrypt trollowy na crash,  [DL] Autorski skrypt na podatki !

Nie bądź żyd ! Pokaż pejsy !!! :D

Opublikowano

Po co klikanie by odświeżyć? Skoro zmienna działa od razu? 

Spróbuj tak:

odswiezr: s;2;i;321;n;&5&l&oODSWIEZ;l;&d&o&lodswieza twoje||statystyki dotyczace||klasy i wymaganych||punktów;c;pkz %name of player% pk odswiez

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Mówiłem ci już że dam klikanie żeby nie muliło serwa bo zmienna od pkt w danym przypadku zmienia zmienną od następnej wymaganej liczby pkt i nazwy klasy więc w razie otrzymania odpowiedniej liczy pkt nie zaktualizowało by się to samo chyba że by dać "every ileś tam sekund ticków lub kij wie czego jeszcze", a to by muliło serwa.

Ale dzięki za pomoc (z)gredku xD Działa masz naj :D

Teraz jeszcze zauważyłem że jest pewien mały błąd w tym co napisałeś bo ogólnie działa ale powinno być tak:

odswiezr: s;2;i;321;n;&5&l&oODSWIEZ;l;&d&o&lodswieza twoje||&d&o&lstatystyki dotyczace||&d&o&lklasy i wymaganych||&d&o&lpunktów;c;pkz %name of player% pk odswiezr

bo kolorki nie zapisują się do następnych linii xD

Moje skrypty na mpc:

[DL] Autorski skrypt: HERO STATS! [DL], Skrypt na event [DL], Skrypt na czaso-zmieniacz, [DL] Skrypt trollowy na crash,  [DL] Autorski skrypt na podatki !

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

zapomniałem napisać: temat do zamknięcia :D (szybko się obudziłem xD)

Moje skrypty na mpc:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...