Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na bolu, zawsze staty z kd ponad 1.5 .... A nie umiem za chuja wyjść z silvera v. Za dużo debili daje... Jak wyjść ? tylko bana nie chce dostać... Na free bolu?

Opublikowano

Ja ci powiem, że nie ma szans po prostu wyjśc z bronzu do golda bez kumpla jakiegoś. Sam siedze w bronzie od 5 dni. Z brązu 4 ( kupione konto) wbiłem brąz 1 i miałem już chyba z 7 razy serie. i co? Wczoraj sytuacja 2 wygrane 2 przegrane i ostatnia gra - staty 27/4 ale mój team zaczął feedować i mieli staty 1/16 (KAZDY! ) Nie miałem szans choć byłem op -,- bywa... Bez dobrze grającego kumpla nic nie zrobisz, bo samemu nie da się nic wygrać.

Co do skryptu to polecam ci fiore choć możesz nie ogarnąć i nie jest aż tak op w lategame. Najbardziej polecam chyba cassio i ogarniętego jaxa/kha zixa ;)

Opublikowano

rankedy najlepiej grac w godzinach 22-2 w nocy, ja grajac tak nie przegralem zadnego rankeda przez 3 dni i w 3 dni wyszedlem z sliver 5 do gold 5 na skrypcie katarina the snisher blade. w tych godzinach daje przynajmniej mi najbardziej ogarniajacych ludzi do mojego teamu.

gdy przegram 2 rankedy z rzedu daje sobie juz spokój z gra na ten dzien, bo 2 przegranych poziom zlosci tak rosnie prze potem nie myslimy jasno i przegrywamy jeszcze wiecej.

wazne zeby nie grac na sile a jak mamy dobra passe to wykorzystywac ja na maxa

Opublikowano

@up 

Nie ma czegoś takiego jak passa, to jest autosugestia, coś na zasadzie  - "Idzie mi dobrze więc myślę że mam szczęście do teamów itd." 

Nie ma czegoś takiego jak szczęście czy pech, jest to tylko i wyłącznie nasz błąd lub czyjś błąd.

@top

Weź katę, poproś kogoś by wziął na supporta morgane, jak nie weźmie to nic się nie stało.

Idź na mid'a, gdy dostaniesz kontre, farm ile wlezie, wgl. się z nim nie bij, ponieważ nie masz szans w bezpośredniej potyczce 1v1.

Gdy masz już tam 6 czy już jakiś dfg i butki, musisz wybrać odpowiedni moment gdy np.: Twój przeciwnik z mid'a wróci do bazy, a enemy team albo jest na low i nie ma cc, albo jest na low, mają cc, ale Ty masz morganę, prosisz ją ładnie od shielda i wbijasz robiąc double (Możesz oddać także kille adc by mieli większe szanse na bocie). 

W tf'ach NIE WBIJAJ SIĘ NIGDY SOLO ANI PIERWSZY W TF, tylko pod koniec, lub jak już stracili strasznie dużo cc.

Jeżeli jednak masz morgane, to wyczekujesz odpowiedni moment i prosisz ją o shielda, z tym shieldem możesz się nawet wbić w 5 gdy jesteś nafeedowany, masz łatwego pentakill'a i tym samym wygrany mecz ponieważ macie dużo czasu na spushowanie enemy linii, lub spushowanie i zrobienie barona.

Innych sposobów na free BoLa nie ma, chyba że Ryze ale już mi się nie chce pisać jak masz grać, by wyccarować.

Ja szczerze w 2 dni wyszedłem z s4 do g5 na vip'ie.

QUhIR7.png

Opublikowano

@up

w 100% procentach sie z toba zgadzam, ujoles to lepiej niz ja.

ja gdy gram katarina to czesto trafiam na teamy któe mysla ze to ja powinienem iniciowac tfy i wbijac sie pierwszy  w 5 enemy z full hp

w 1 grze na 5 trafi sie sie jakis tank który iniciuje i wtedy mam wygrany tf, szkoda ze wiekszosc tanków/inicatorów sie cyka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...