Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje pomoc na Forum/Serwerze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Postanowiłem napisać tutaj swoje "podanie", jednocześnie pokazując się może z trochę innej, mniej znanej strony.

Nie do końca wiem, gdzie powinienem umieścić taki temat, więc w razie co proszę go przenieść.

Podanie ma na celu troszkę przedstawić moją osobę oraz zachęci ludzi do współpracy zemną.

Może zacznę od samego początku.

Nazywam się Dawid, mam 17 lat i mieszkam w Łodzi.

Jestem zwykłym, spokojnym, wydaje mi się, że dość miłym, "ogarniętym" i bardzo towarzyskim chłopakiem.

Fascynuje się informatyką już od bardzo długiego czasu, w sumie odkąd pamiętam.

Można powiedzieć, że kocham to i chce to robić do końca życia. Dlatego wybrałem techników o odpowiednim profilu.

Informatyka to pojęcie strasznie obszerne, ale można powiedzieć, że programowanie, grafika oraz fotografia to moja pasja.

Oczywiście jak każdy lubię sobie troszkę pograć, przesiedzenia całej nocki to nie problem. :)

Z tego też powodu, już od małego przysiadywałem na dużej ilości różnorakich forów.

Zaczynając od mniejszych stron, potem większych serwerowni po fora poświęcona grafice czy stricte komputerom.

Za czasów jeszcze takiego małego gówniarza (czyt. 12-13 lat) już byłem moderatorem

na mało poważnym forum poświęconym serwerom CS.

Sporo się tam nauczyłem. Dzięki temu również poprawiłem swoją ortografię oraz interpunkcje,

które stoją teraz na dość wysokim poziomie.

Przez 2,5 roku cały czas siedziałem na rozmaitych stronach, podłapałem sporo doświadczenia.

Myślę, że wystarczająco dużo, aby na spokojnie poradzić sobie z moderacją sporego forum.

Oczywiście nie jestem w stanie ogarnąć całego forum sam.

Niestety nie napisałem żadnego poradnika. Myślę, że mógłbym się tym zająć.

Jednak w internetach jest tego na tyle dużo, że chyba dobie odpuszczę.

Wydaje mi się, że nadrabiam całą resztę doświadczaniem, którego na moje oko mam naprawdę dużo.

Mogę się pochwalić, że na ostatnim forum, jakim pracowałem byłem TOP3 moderatorem.
Co prawda było to jakiś czas temu, ale to jak jazda na rowerze, tego się nie zapomina.

Nabijałem horrendalne ilości sensownych oraz pożytecznych postów.

Nie było na mnie żadnych skarg. Starałem się udzielać pomocy każdemu, komu mogłem.

Forum to taka troszkę wizytówka serwera, która powinna być odpowiednio zadbana, aby dobrze się prezentować.
Myślę, że jeśli ktoś zdecyduje się dać mi szanse jestem w stanie pomóc o nią zadbać.

Przechodząc do sedna całej sprawy.

Dysponuje ostatnio dość sporą ilością czasu i do końca sierpnia raczej rak zostanie.

Szukam zajęcia. Oferuje swoją pomoc przy moderowaniuadministrowaniu forum.

Tematycznie dowolnego, jednak najwięcej czasu spędziłem na forach Counter-Strike oraz Metin2.

Mam również troszkę pojęcia o serwerach CS 1.6.

Znam podstawy AMXX. Bez problemu umiem pozlepiać plugin'y w dość dobry serwer.

Z ich edycją bywa różnie, jednak proste operacje potrafię wykonać bez problemu.

Jeśli zajdzie taka potrzeba mogę również zająć się serwerem TS3.

Tutaj moje doświadczenie jest dość małe, ale wszystkiego można się nauczyć.

Jedyne czego oczekuje to miła atmosfera, zgrana ekipa i dobra organizacja.

Kontakt ze mną:
GG: 1811565

PW na forum.

FSkx2jR.png

Z góry Pozdrawiam,
i czekam na propozycje.

Ps. Proszę nie kierować się liczbą moich postów na tym forum, to konto służy mi jedynie do "przeglądania" tematów.

Opublikowano

Wrzuciłem tam odnośnik. Jednak nie wiem gdzie wrzucić cały temat, ponieważ moje podanie nie dotyczy tylko CS.a, czy Metina. Na forum niema nigdzie miejsca "ogólnego".

Luzik ;D
Zagalopowałem się i nie spojrzałem na dział.

No oke oke. :) W sumie przydało by się jedno miejsce, w którym można by takie oferty wrzucać. Co prawda jest taki temat i w CS.ie, i w Minecraf'cie. Ale i tak..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...