Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem dotyczący skryptów w BoL'u.

Wgrywam np. Skrypt Autojungle . Wchodzę do gry, pisze że się zainjectowało, klikam wszystkie klawisze żeby sam mi np. Blue smittnął i nic , potworek ma ze 200 HP i nic nie działa.

Tak mam z KAŻDYM skryptem. Oczywiście jeśli mam skrypt do soraki to wybieram championa sorake.

Wie ktoś o co się tu rozchodzi.?

Pomożecie?

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

Nikt nie ma zamiaru mi pomóc?

98635622093061432897.jpg

"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć." Geralt

Opublikowano

yo, tylko pamietaj żeby wyłączać tego wbudowanego autosmite kiedy np. dajesz miderowi blue, o ile się nie myle przełączasz n/spacja.

topic. Może źle wgrywasz ? musisz dać do folderu scripts z końcówką .lua

Opublikowano

O to chodzi że dobrze wgrywam. Właśnie używam wbudowanego, tylko chodzi o to że żadne klawisze do scriptów nie działają. Klikam spację i nic nie działa, nic nie robi. A injectuje się bol. Nie wiem może config (o ile jest taki w plikach BoL'a) nie ładuje się, nie wiem naprawdę o co chodzi ;/

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

Zapomniałem wspomnieć, że te różne opcje jak zoom hack (ten wbudowany) też mi nie działa.

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

Ja wiem o co chodzi. Lubię cheatować, w innych grach ale lol to coś innego niż gra i mi nie potrzeba cheatów do owej gry aby wygrać mecz, lecz na botach nikt mi nie zabroni pograć ;)

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

@ ref

98635622093061432897.jpg

Opublikowano

Temat do zamknięcia .

@ Edit

nie rozumiem za co te ostatnie ostrzeżenia , były 20 h po ostatnim poście , ale ...

OK , żyje się dalej :D^^ 

98635622093061432897.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...