Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia

AchmeTq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy zainstaluje kamermoda ravia sie mi nie chce wlaczac wyskauje blad "the dynamic link library DevIL.dll could not be found" moze ktos wie co sie z tym dzieje

@edit 

kamer mod mi juz dziala tylko mam problem z nieodpychaniem z konia , nie dziala moze ktos pomóc?

Dam eq na Candia(s21) za eq na Solar (s26) . Pisac na gg 6772711 (niewidoczny zawsze)

Gram na s21(Candia)
Woj Body lvl 66--------->ON
Ninja Dagger lvl 52---------> OFF

Opublikowano

no wlasnie nie moge zadnego znalesc nie odpychania

@edit 

Tobie dziala to nie odpychanie?

Dam eq na Candia(s21) za eq na Solar (s26) . Pisac na gg 6772711 (niewidoczny zawsze)

Gram na s21(Candia)

Opublikowano

no wlasnie mi nie chce dzialac na ravi z kamer moda.. nie wiem od czego sie tak dzieje , pobralem przed chwila najnowsza wersje i dalej nic. zaraz po wlczeniu metina pisze mi cos tam nie odypchanie z konia on, off i jak to nacisne to nic sie nie dzieje a kiedys tam jeszcze jak mi dzialalo to pisalo ze trzeba zrestartowac metina 

tego nie moge pobrac bo speedy jest platne, a probowalem sie tam zarejestrowac tak jak bylo w tut to tez sie nie dalo 

Gram na s21(Candia)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...