Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić nie męcząc się nawet do 60-70kk!

Sajgonn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• nudne intro,

ładny głos,

wszystko można byłoby ująć w jednym zdaniu "robimy dropka X lvl i idziemy dropić na takie i takie moby", dlatego nie powiedziałabym, że jest to poradnik, tylko lets play.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Ten szum w filmie powoduje to że przestałem go oglądać.

Własnie dlatego wolę poradniki w wersji pisanej.

Ale z tego co zdążyłem zauważyć tutek opiera się głównie na biciu metinów co na Astilii jest nieopłacalne 

Opublikowano

Grałem tam troszkę, dropiłem te książki, ale z moim szczęściem leciał sam syf - zrezygnowałem. Może i jest w jakimś stopniu opłacalne. Na 100% nudne strasznie ;p.

+ ogarnij szumy ;c.

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiem tak wszystko ładnie pięknie nie jesteś spięty ale zrób ładniejsze intro i mogłeś więcej opowiedzieć a po za tym wszystko ładnie pięknie:)

Liczę na + Jeśli pomogłem lub napisałem coś miłego:)

Opublikowano

Aha idźcie na metiny do m1 dropcie instrukcje, serio super zarobek....

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Lepiej byłoby w wersji pisanej + jakieś ss czy informacje :) No ale 4/10 się należy za chęci i wykonanie :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Popraw ten szum, bo szczerze mówiąc oglądając przez jakiś czas miałem dosyć, wszystko spowodowane tym szumem.. Sposób dobry, lecz jak kolega wyżej, są również lepsze sposoby, ale jak najbardziej ten również jest dobry! Za chęci + dam, twórz kolejne poradniki, coraz to lepsze! :)

02247289577512362249.png

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...