Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer Hardcore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie co dodać do serwera Hardcore

Moje pomysły to:

Na start posiadasz 3 życia które jak stracisz dostajesz bana na 3 dni. Można je dokupić w IS ale to norma.

I teraz pytanie do was czy zrobić takie coś że bedzie to serwer na "Czitach" czyli administracja ma można powiedzieć w dupie ten serwer i tylko w razie jakiś problemów lub bugów będzie coś naprawiać :) co myślicie o tym pomyśle?

ZWV6YlN.jpg?1

Opublikowano
administracja ma można powiedzieć w dupie ten serwe

Co to za serwer, gdzie administracja ma za przeproszeniem  dupie graczy?

Jestem za opcją z życiami. D;

Opublikowano

W dupie czyli mi chodzi o to że gdy kogoś ktoś zabije na aurze to nie dostanie bana za cheaty bo o to mniej wiecęj tutaj chodzi :) a w razie jakiś problemów to administracja pomoże. 

ZWV6YlN.jpg?1

Opublikowano

ale z tym ze w IS kupujesz zycie to troche glupie bo nie kazdy ma kase i sobie np kupi :D

Ale przecież nie potrzeba kupywać po 3 dniach dostajesz 1 zycie jak ktoś chce się szybciej odbanować to kupuje :) a dla tego pana wyżej to chyba warna bym poprosił 

ZWV6YlN.jpg?1

Opublikowano

Dlaczego?

Wiesz.. Jeśli stawiasz serwer i ciężko u ciebie z dobrą reklamą plugin "life" jeszcze bardziej zmniejszy ci ilość graczy.

Nie mówię ,że masz go nie wgrywać ale osobiście plugin life na mniejszym serwerze hardcore porównuję do banów.

Jeżeli będziesz miał no-stop 70 osób online (bez life ,banów) ten plugin zmniejszy ci nawet do 40-50 a później nawet jeszcze mniej ponieważ gracze zobaczą ,że ludzi jest coraz mniej.

3302m3QuoH.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...