Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje?

Vovage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie! Wczoraj kupiłem sobię nową postać na mida i postanowiłem poćwiczyć na normalach. Ku mojemu zdziwieniu już 6grę nie mogę dopchać się na tego ***** mida....... Co stego jak napiszę 1 "plis let me mid" jak już Instalook Velkoz... Czy zawsze tak jest jak jest nowa postać w rotacji? Czyli jak będzie Braum to przez 1 tydzień sobię nie zagram na supporcie?

Opublikowano

Ludzie! Wczoraj kupiłem sobię nową postać na mida i postanowiłem poćwiczyć na normalach. Ku mojemu zdziwieniu już 6grę nie mogę dopchać się na tego ***** mida....... Co stego jak napiszę 1 "plis let me mid" jak już Instalook Velkoz... Czy zawsze tak jest jak jest nowa postać w rotacji? Czyli jak będzie Braum to przez 1 tydzień sobię nie zagram na supporcie?

Zawsze tak jest, co się dziwisz xD Rotacja = insta picki na normalach.

Opublikowano

No dobra, ale ludziom wgl nie zależy na wygranej? Akurat przed chwilą grałem lb i vel mid oraz garen support. Wyszedł z tej gry surrender 20. Nie wiem dlaczego ludzie tak postępują, bo według mnie taka gra która od początku jest przegrana mnie wgl nie bawi...

Opublikowano

No dobra, ale ludziom wgl nie zależy na wygranej? Akurat przed chwilą grałem lb i vel mid oraz garen support. Wyszedł z tej gry surrender 20. Nie wiem dlaczego ludzie tak postępują, bo według mnie taka gra która od początku jest przegrana mnie wgl nie bawi...

Może byłeś ,aż tak bardzo słaby ( lub ktoś z twojej drużyny ) i po prostu powiedział

''Hej kur*wa czemu ja się przejmuje takim unskiledem? Wyjdę i zrobię sobie przerwe ,nie mam zamiaru grać z taką osobą na najniższym poziomie intelektualnym''

47990292595971448862.png

Opublikowano

Na normalach się testuje postacie, co w tym dziwnego że nikt nie dba o wygraną?

Kolega wyżej przedstawił typowe myślenie na normalach :)

Ja czerpie przyjemność z wyrównanych gier, albo gdy przegram wygraną gre, aby pokazać flamerowi że trzeba było zamknąć mordę albo przeprosić :D

Opublikowano

Weź sobie drafta, dostajesz firstpicka i elo.

Możesz po prostu skorzystać z team buildera jak chcesz ale na suppa będziesz czekał wieki

Opublikowano

Normale - wyje*ka

Rankedy - Falme

Tak czy owak kicha, choć nieraz trafiają się normalni ludzie

Opublikowano

Właśnie dlatego został stworzony teambuilder - abyś mógł grac na pozycji jaką chcesz. Teraz dość szybko to działa, może dlatego, że braum wyszedl i każdy chce nim grać.

Opublikowano

Draft pick - nie zawsze masz tego 1st picka  ;d  Albo Team Builder tylko troszkę poczekasz ;p

Opublikowano

Jak ktoś wybierze przed tobą Mida to nie wybieraj postaci i opuść poczekaj chwilę i kolejny mecz cały czas tak rób aż dopchasz się na Mida :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...