Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niejasność Regulaminu Globalnego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Oto kilka informacji które według mnie powinny znajdować się w regulaminie globalnym.

Odświeżanie tematów: jak dla mnie powinna być ta informacja że można odświeżaci temty po 24h bo jak się odświeży np. po 12 godzinach to można dostać warna.

Pisanie:powinie być zakaz pisanie CzCiOnKą PrZeMiEnNą,druga rzecz to pisanie ciemno niebieskim kolorem sami widziće ja to wygląda.

Odkopywanie tematów:nie jest jasno określone po jakim czasie nie można pisać w danym temacie.

To by było na tyle

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

masz racje,ale dla samej przyzwotość to powinno być

chejka.jpg

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

To z czcionką przemienną to można by władować w regulamin, bo to wkurza, a z granatowym kolorem czcionki, jak ci przeszkadza, to zmien jasność monitora :)

Opublikowano

Według mnie,te "poprawki" są niepotrzebne.

Moderatorzy wiedzą po jakim czasie nie można odświeżać tematu. Z resztą użytkownik też powinien wiedzieć,że temat sprzed miesiąca jest już nie ważny.

Ludzie,trochę pomyślunku i samodzielności !

Co do kolorów,zgłosić się do moderatora działu w którym to nastąpiło,moderator powinien najpierw upomnieć i poprosić o zmianę a następnie warn.

Czcionka...Ja jeszcze na tym forum nie widziałem,żeby ktoś pisał po "p0k3m0nski3mu" więc nie widzę problemu.

Opublikowano

poraz drugi to pisze:dla samej przyzwoitości powinno być napisane po jaki niepisze się posta

P.S. może jakiś admin by tu zajrzał??

chejka.jpg

Opublikowano

To z czcionką przemienną to można by władować w regulamin, bo to wkurza, a z granatowym kolorem czcionki, jak ci przeszkadza, to zmien jasność monitora smile.gif

Jedyn użytkownik który napisał rozsoądnego posta w tym temacie.

bez obrazy

chejka.jpg

Opublikowano

Ci czcionki przeszkadzaja, a nam twoja ortografia... i tez mamy dac w regulamin, ze nie mozna robic bledow?...

Opublikowano
Jedyn użytkownik który napisał rozsoądnego posta w tym temacie.

bez obrazy

Jedyny użytkownik,który * przyznał ci racje...mądralo.

Kurfa o co ta dyskusja,to jest szukanie byle gówna z niewiadomego powodu.

Opublikowano

może by tu jakiś admin zajrzał angry.gif

chejka.jpg

Opublikowano
że można odświeżaci temty po 24h bo jak się odświeży np. po 12 godzinach to można dostać warna.

to mnie rozjebalo... xD temat odswiezony po 24 h ma dostac warna ? xD leje :P

Co do tematu xD To jest jedna wielka chała... .... To chyba oczywiste by nie odswiezac tematu sprzed miesiaca czy 2 tyg. jesli nie ma nic sensownego do powiedzenia.. czekam na opinie innych xD

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...