Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o strone g2a?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam pytanie co do strony g2a.com Ponieważ chciałbym zakpić tam GTA 4 Complete Edition. Jest to tylko klucz na steam po ok. 30zł Opłaca się i dlatego pytam czy to zaufana strona ? Chciałbym tam kupić ze względu na paysafecard. Keye.pl mi to poleciło i napisali że są ich partnerami. Czy na 100% jest to zaufany sklep (g2a.com)?

Opublikowano

Jest tak samo zaufany jak keye.pl(czyli niezbyt). Jeśli masz paypala to ci mogę załatwić gifta na steamie(ale tu to pisz na pw : d)

Opublikowano

Ja tam ostatnio kupiłem dark souls i działa.

Raczej można kupować.

graphic.png

Opublikowano

Akurat keye jest bardzo zaufaną stroną, sporą ilość gier u nich zakupiłem, nie miałem z tymi kluczami żadnego problemu. Teraz dokładnie jak patrze, w sumie zamówiłem u nich 14 kluczy do gier (z czego 10 dla siebie). G2A też mogę polecić, sporo atrakcyjnych cen często jest i tak samo jak na keye, bez żadnego problemu z aktywacją itp.

Dlatego i z keye i G2A, możesz śmiało kupować gierki ;]

Opublikowano

Co do g2a to jeszcze nic nie kupowałem ale jest polecana przez różnych YouTuberów więc chyba jest zaufana.

A na keye.pl to nie raz kupowałem i nigdy nie było problemów, gry ciągle mam.

Opublikowano

Co do g2a to jeszcze nic nie kupowałem ale jest polecana przez różnych YouTuberów więc chyba jest zaufana.

A na keye.pl to nie raz kupowałem i nigdy nie było problemów, gry ciągle mam.

Jest polecana bo na niej zarabiają, nie widziałeś nigdy, że refa ci dają?

Opublikowano

Jest to zaufana strona i zrobiona przez polakow i jeszcze mozna na tym zarabiac bardzo ciekawa strona :)

410701400406615815990.png

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Co wy piszecie. G2A to 100 % zaufana stronę pod warunkiem że kupujesz od G2A a nie od userów, ale jak kupujesz od userów to możesz to ubezpieczyć za jakieś 2 zł. Czyli tak polecam, kupowałem tam z 6 razy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...