Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Liga

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam do Was pytanie. Ile musiałbym przegrać meczy, by spaść z Platyny V? Moje MMR nie jest niskie, lecz nie jest także wysokie (za wygraną dostaję oczywiście więcej LP, niż jak przegram). Tylko moje pytanie brzmi, na oko, już nie patrząc tak bardzo na MMR, ile musiałbym pod rząd przegrać rankedów by spaść do Gold I ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Od 1 do 10 około.

Też myślałem, że coś w tych granicach, ale wolałem się upewnić :D.

Poczekam jeszcze na parę wypowiedzi innych, gdyż zawsze mnie ten problem interesował.

Opublikowano

Jeżeli pamiętam to 5 ranków musiałbyś przegrać.

Niestety w patch notes nie sprecyzowali tego :/

http://euw.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-41-notes

Tier demotions and shielding have been added

- Once you enter a new tier, you’ll have a set number of games where you are invulnerable to dropping out

- After you play these games, if you fall a full tier below your placement in terms of MMR, a demotion warning will appear in your profile (IE: A Gold V player playing at a Silver V skill level would see this warning)

- Continuing to lose games at 0 LP will result in a demotion to division I of the next lower tier

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...