Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strzelec

ZeroSensei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno zacząłem grać w aion i stąd kilka pytan

1. Jakie statystyki u strzelca są najwarzniejsze?

2. Jakie kamienie many powinienem dodawać do Strzelca?

3. Czy w lokacjach verton itp jest jakaś określona ilość misji np. misje w lokacji verton kończymy na 30lv i idziemy do innej lokacji?

Opublikowano

2. Kamienie many "zwiększenie mocy magicznej"
3. Tak, jest określona ilość misji w kampanii (te żółte misje), po ich zakończeniu, dostaniesz tytuł (na verteron, to chyba był Wojownik Verteronu), oraz misję, na rozpoczęcie kampanii w nowej lokacji (po verteronie, jest to Eltnen).

Opublikowano

3. Po wbiciu określonego lvl odblokowujesz kolejne misje w danej lokacji, a przynajmniej jest tak w stolicy, czyli Sanctum, jeśli mowa o Elyosach. Mając 40 lvl mogę stwierdzić, że do tej pory po wykonaniu misji i kampanii przykładowo w Poecie, nie pojawiła mi się tam żadna nowa misja. Czasem tylko trzeba się tam przenieść, aby porozmawiać z jakimś NPC i tyle.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Po kliknięciu "J", w zakładce "kampania" można zobaczyć misje, w danej lokacji, jeśli misja zamiast nazwy ma "???", możemy na nią kliknąć i przekonać się na jakim poziomie dostaniemy do niej dostęp. W ten sposób można także sprawdzić, czy mamy jeszcze jakieś misje.

Opublikowano

Witam niedawno zacząłem grać w aion i stąd kilka pytan

1. Jakie statystyki u strzelca są najwarzniejsze?

2. Jakie kamienie many powinienem dodawać do Strzelca?

1. Speed się przydaje oraz predkość strzelania i działania. 

2. Możliwe że jestem w błędzie ale ja daje kamyki na zwiekszenie mocy magicznej oraz krytyka  Bo jak wchodzi na 35 lvl krytyk 3k+ to Piękne uczucie :D

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...