Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ][Skin] Udyr

CrasHeRs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Prosiłbym o opinie na temat Udyra. Chciałbym dowiedzieć się jak sprawuje się w dzisiejszej mecie. Czy jest bezpieczny od nerfów? Czy jest to postać na dłuższy okres czasu czy szybko się nudzi? Po nerfie latarni grywalny ciągle? A bez niej byłby to dalej dobry champ? Opłaca się mainować? Opłaca się zakupić skina za 3250 rp? I ogólnie prosze o + i -.

Opublikowano

Czy jest bezpieczny od nerfów?

Raczej nerf'a nie dostanie, chociaż Riot może nas czymś zaskoczyć.

Czy jest to postać na dłuższy okres czasu czy szybko się nudzi?

Według mnie, jest to postać na dłuższy okres czasu. Świetny na Jungli i można łatwo nim carry'ować swój zespół.

Po nerfie latarni grywalny ciągle?

Tak, jak ktoś umie nim grać, to jak najbardziej. Nerf nie był aż tak duży.

A bez niej byłby to dalej dobry champ?

Tak, wcześniej brali na Duch Pradawnego Golema i też był bardzo dobry w jungli

Opłaca się mainować?

Jeżeli grasz Jungle to jak najbardziej.

Opłaca się zakupić skina za 3250 rp?

Według mnie tak, sam mam tego skin;a i wygląda świetnie na splasharcie jak i w grze.

+ Świetny Jungler

+ Dobre Gank'i

+ Bardzo szybki (w/e/w/e - jak biegasz, tylko pamiętaj, że skille zabierają manę :D)

+ Niszczy papierowe postacie w kilka sekund

+ Bardzo szybko czyści Jungle

- Podatny na CC

- Brak dystansowych skilli

h6IduA1.png

Opublikowano

Ostatnimi czasy jedna z moich ulubionych postaci. Polecam ci obejrzec streamy lub filmiki na yt gracza trick2g. Gra glownie udyrem i jest naprawde swietny. A co do skina to mam 3 drogie cho ez i udyr i wlasnie udyr jest moim ulubionym wiec polecam, aczkolwiek radze najpierw nim pograc a następnie kupować skiny.

Opublikowano

W ogóle nie ma szansy zgankować mida z escape mechanizmem. Ogarnięty bot nie da się zgankować przez takiego zwierzaka. Słaby do dive.

Polecam mobilnych junglerów typu Lee Sin , Vi , Xin

47990292595971448862.png

Opublikowano

Up jesli sie gankuje mida z krzakow to fakt nie ma szans, ale udyr gankuje mida z plecow i zawsze gdy to robie to w najgorszym przypadku koles pali flasha.

Oczywiscie zeby nie bylo nie twierdze ze udyr ma najlepsze ganki czy cos, ale pamietajmy jungla to nie tylko ganki, ale także szybkosc robienia campow, counterjungla i wiele innych. Oczywiscie jezeli masz zamiar junglowac udyrem musisz miec quinty pod MS jak i z masterek 1,5% niby tylko 6% ale na start mamy tj. Buty1. Mimo wielu opinii jego slabych gankow mi sie nim bardzo dobrze gankuje moze po prostu kazdy ma swoj styl gankowania jeden woli dashe i pewnego cc (vi) drugi woli divy na 6lv (kayle) inny jeszcze co innego, a ja lubie byc udyrem ktory ma swietna jungle counterjungle potrafi levelowac rowno lub szybciej niz midder ma 500-600ms w late duzy dmg jest tankowaty i ma jeden z lepszych splitpushy w grze na 18lv rozwalanie turetu bez minionow to nie problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...