Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Riot da mi RP ?

Hashiri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi pożałowali 1 RP, więc wątpię żeby ci dali napiszą tobie to co mi:

,,nie rozdajemy riot points, prosimy o wyrozumiałość, ale gdybyśmy rozdawali wszystkim graczom riot points to byśmy mieli całą zaśmieconą skrzynkę odbiorczą na e-mail"

więc nie wiem czy ci dadzą, no ale warto spróbować

Opublikowano

nie ma opcji, max 35 ale myślę, że jak zrobisz przelew za 20zł to nie zbiedniejesz.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Napisz do ang. i daj im jakiś wierszyk czy rysunek, bo polski support to cebulaki i się boją że ich zwolnią jak dadzą RP.

Opublikowano

Qrwa żydują rp nawet nie można sponsorpay zrobić. Radzę pierdolić wszelkie darmowe generatory czy coś i siąść do gry, 6300 ip na postać uzbierasz w tydzień jak nie będziesz wydawać na pierdoły i nie opierdalać się, chyba że konkretnie.

Jak potrzebujesz na skin to wyobraź sobie że postać właśnie w nim biega, bez wydawania hajsu tylko tyle możesz zrobić.

Jeśli już coś od nich dostaniesz, to dadzą Ci 1 rp i powiedzą, byś nie wydał na głupoty, potem Ty się wkurwisz i powiesz by spierdalali, oni się wkurwią i dostaniesz bana. Chcesz by to nastąpiło ? Nie ? To lepiej siedź cicho, z riotem nie pogadasz :/

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

mi 63 do udyra spirit guarda pożałowali ;d Nie sądze zeby Ci az 90 dali.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Qrwa żydują rp nawet nie można sponsorpay zrobić. Radzę pierdolić wszelkie darmowe generatory czy coś i siąść do gry, 6300 ip na postać uzbierasz w tydzień jak nie będziesz wydawać na pierdoły i nie opierdalać się, chyba że konkretnie.

Jak potrzebujesz na skin to wyobraź sobie że postać właśnie w nim biega, bez wydawania hajsu tylko tyle możesz zrobić.

Jeśli już coś od nich dostaniesz, to dadzą Ci 1 rp i powiedzą, byś nie wydał na głupoty, potem Ty się wkurwisz i powiesz by spierdalali, oni się wkurwią i dostaniesz bana. Chcesz by to nastąpiło ? Nie ? To lepiej siedź cicho, z riotem nie pogadasz :/

Rozbawiłeś mnie lecz jest w tym prawda!

Riot nie da Ci rp chyba że ładnie poprosisz albo potrujesz im dupę lecz i tak szybciej będzie jak pójdziesz kupić tego paysefcarda lub przelew.

"Nie wystarczy odnieść sukces. Inni muszą ponieść porażkę." - Gore Vidal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...