Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić starszej osobie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam dylemat, otóż nie mam pojęcia co kupić starszej osobie (81 lat) na urodziny. Dodam, że jest to moja ciocia i prezent nie może przekraczać 200 zł. Bielizna, ubrania, obuwia i kasa odpada. Proszę o coś kreatywnego i dać link gdzie coś takiego można nabyć. 

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Ja mojej prababci kupowałam różne ładne przedmioty. Starsza pani na pewno będzie zadowolona z ozdób takich jak np. korale czy jakiś wisiorek na łańcuszku. Myślę, że prezent dla kobiety w takim wieku musi po prostu sprawiać przyjemność, być piękny, cieszyć oczy i przypominać o młodości.

#don't care

Opublikowano

Powiedziałbym, że zniżke w zakładzie pogrzebowym, ale miałem być miły :v

Ja na twoim miejscu dał bym coś od siebie, coś co sam zrobisz to najbardziej cieszy drugiego człowieka :D

Opublikowano

Amol i inne tabletki

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

0.7 l  xD

Jakiś obraz? Myślę, że najlepszym prezentem była by pomoc przy obowiązkach domowych. Starsi ludzie ledwo co się schylają, a na pewno by ją to uszczęśliwiło + to, że tacy ludzie nie mają się do kogo odezwać i cieszy ich to, że mają towarzystwo.

Opublikowano

Jeżeli jest religijna jak większość osób w takim wieku, to możesz kupić jej jakąś ikonę religijną ;)

Opublikowano

książkę najlepiej 

Heh w tym problem, że ona już niedowidzi.

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

A gdybyś zrobił może taki album z jej zdjęciami z młodości aż do starczego wieku? Do tego zdjęcia jej dzieci, wnuków, itd. Moją rodzinkę ostatnio cieszyły filmy, które zrobiłam na pogrzeb dziadka czy ślub kogoś innego. Po prostu chodzi o to, aby to było coś sentymentalnego :)

Opublikowano

Pięknie wydany album ze zdjęciami np. miejsc ,które chciałaby odwiedzić, lub dotyczący jej zainteresowań.

O właśnie podpinam się pod tego Pana ;) Moja babcia ostatnio dostała coś takiego, ze zdjęciami od małego do teraz i jej się strasznie podobało ;)

Opublikowano

Najlepszy prezent to pamięć.Najlepiej zrobić coś samemu to najbardziej uszczęśliwia. Możesz zrobić album ze zdjęciami , jakąś fajną ramke zrobić i włożyć zdjęcia z tą osobą.Korale wisiorki kolczyki.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

jack daniels

Co dokładnie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...