Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doradźcie jaki kupić komputer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,pisze w sprawie że w czerwcu chce sie pobawić znowu w robienie serwera

pomóżcie mi znaleść jakiś komputer najlepiej używany ,ważne zeby nie lagowało przy edytacji serwera i żebym podczas odpalonego serwera mogl surfowac po internecie bez obawy o lagi.potem i tak wrzuce go na dedyka wiec luz

Fundusz : do 700(max900zł)

albo podajcie mi parametry dobre to bede wdzieczny 

Opublikowano

Po 8gb ramu , inter i4 / i5 + 15-30 mb neta w szczegolnosci wystarczy . do 1k zl Ci wyjdzie .

Widzę że nadal wierzysz w Świętego Mikołaja.

Rok temu kupowałem komputer i mogę Ci zagwarantować że nie kupisz żadnego komputera z 8GB ramu do 1k.

Chyba że będzie już dobrze zmachany i nie zbyt "świeży", w dodatku procesor i karta graficzna raczej nie będą zbyt górnolotne.

Ja kupowałem w prywatnym serwisie, nie do końca jestem pewien jak jest w przypadku komputerów używanych ale 1k to i tak mało.

0VPaRnd.png

Opublikowano

@Up

Rly? ja kupilem komputer 8gb ramu z i4 za 1099 zl . nowiutki . da sie? da sie . trzeba szperac po ofertach i wylapac ta jedyna .

zadnej uzywki , gosc sprzedawal bo sb zly zamowil a zwrotow nie przyjmowano .

Opublikowano

@Up

Rly? ja kupilem komputer 8gb ramu z i4 za 1099 zl . nowiutki . da sie? da sie . trzeba szperac po ofertach i wylapac ta jedyna .

zadnej uzywki , gosc sprzedawal bo sb zly zamowil a zwrotow nie przyjmowano .

Aż się boje zapytać jaką masz w nim kartę graficzną i co do reszty pod zespołów.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...