Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Skript Minigame Rush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nie zawodowym dev w pisaniu skript ale osiagnolem cos co ktos moze i nie probowal ale ja sprobowalem wiec tak koniec pitolenia.

Opis minigame

Ten skript jest tworzony na podstawie nie dosc znanego w polsce serwera minigame czyli ten skript jest tworzony na podstawie pluginu na tym serwerze konkretnie "Rush" na czym polega gra.

Dolaczasz do druzyny, zaczyna sie gra i wtedy przenosi was na dany przez nas respawn druzyn, wtedy na tych np wyspach bedzie sie ustawiac miejsce spawnienia sie itemow za ktore bedziemy kupowac itemy u villagrow, gdy rozwali nam przeciwna druzyna flage to jak zabija przeciwny team to juz sie skaczy gra i wszystkich graczy odesle na skype i powiadomi o wygranej

Co jest skaczone

- ustawienie lobby,spawnu,respawn druzyn

- dolaczanie do druzyn

- dalaczenie do areny

- polowa systemu gry

- dodawanie recznie graczy do areny

- wywalanie graczy z areny

- opuszczenie gry

Co do zrobienia

- system gry

- scoreborad <<wymagany skript +

- usprawnienie/optymalizacja kodu

- wsparcie dla wielu aren

- dodanie tabliczek(narazie przez komendy)

Znane bledy

- brak(jak wykryjecie bledy prosze o napisanie komentarzu i opisanie go)

Download

Version 1.0

Dodam potem

Potrm opisze wiecej oraz owiele lepiej;)

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

To jest kopia pluginu "Rush"? A czemu tylko połowa systemu? A do niczego innego nie mam co sie doczepić ;)

Logo_IGracze.png

Opublikowano

Po co piszesz nam co dodałeś i dopisujesz Download: Dodam potem? No myśl trochę... Albo dodaje się od razu albo wgl. Jak piszesz, że dodajesz różne rzeczy no to pokaż chociaż co zrobiłeś do tej pory, bo nie wiem czy mam czekać czy nie..

Opublikowano

Uwiezcie mi ze warto a rush pokaze sie juz dzis a czm polowa systemu to chodzi o gre ze nie jest do kaca zrobiona wystarczy ogarnac wypadanie zloz oraz villagerow:)

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...