Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIZZ VS RYZE! (Poradnik , dla fizza! :) )

Piecu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

maxresdefault.jpgWitam w moim poradniku dla fizza przeciwko ryze :)

jest to taki mini poradnik dla tych - którzy mają problemy z wyżej wymienioną postacią

Mamy 3 Punkty!:

1 Punkt! : Na początku kup FLAKONIK , POTKI i weź W, Później Q a na 3  poziomie E , będziesz mógł wykonać combo WQ a Ryze powinien użyć na tobie runicznego więzienia :) Pamiętaj! PRZEZ RUNICZNE WIĘZIENIE MOŻNA BIĆ, ZE SWOIM W BĘDZIESZ BARDZO DOBRY! ( Polecam build nashor tootha na początku gry) a w razie potrzeby - uciekniesz z E.

2. Zgarniaj jak najwięcej killi w początkowej fazie gry! W Late / Mid game wszyscy wiedzą że 0/0 ryze jest lepszy od 0/0 fizza... Trzeba mu dokopać na początku!

3. Buduj się pod Magic Penetration! - Ryze będzie składał itemy na MR i życie by uniemożliwić ci zabicie owego gracza!

Przykładowy build:

Butki > Nashoor Tooth > Lich Bane > Void Stick > Rabadon > Zhonya

Myślę , że ułatwiłem wam w jakimś stopniu grę Przeciwko Ryze >,<

Pozdrawiam , RT!

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Nashor na fizzie, który ma być Assasinem i zdejmować ludzi na combo. Rozumiem, że masz 100+ gier rozegranych fizzem i masz jakieś doświadczenie? Podeślij swojego lolkinga bo ten poradnik jest 2/5.

Diss_Stream.png

Opublikowano

"Ryze będzie składał itemy na MR i życie by uniemożliwić ci ucieczke"  Wat ?

Dzięki, poprawiłem - Haha! :D

Nashor na fizzie, który ma być Assasinem i zdejmować ludzi na combo. Rozumiem, że masz 100+ gier rozegranych fizzem i masz jakieś doświadczenie? Podeślij swojego lolkinga bo ten poradnik jest 2/5.

Jest to item sytuacyjny, fizzem nie gram zbyt często ale ogarniam mechanikę gry więc ci nie podeśle :)

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

kolejny trash poradnik,mało grasz fizzem,to po co zabierasz się za coś na czym się nie znasz? ja wiem,że posty i fame chcesz na tym forum mieć,ale nie takim sposobem,bo robisz z tego śmietnisko gorsze od mobafire

Opublikowano

Tak chujowo to wyglada, że aż mi sie czytać nie chce. Jak już chcesz dawać cokolwiek na forum to niech to bedzie estetyczne i nie na odpierdol.

Opublikowano

Ryze po nerfach nie jest tak silny jak kiedys i Fizz nie ma juz problemow z ta postacia, wiec nie wiem po co ten poradnik. Ogolnie napisany slabo-Tak jak wyzej, Fizz to assassyn a zbieranie Nashor Tootha nie ma sensu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

po 1 nashoor tooth jest bez sensu. po 2 jesli skoczymy w+q  na ryza to my mu zbijemy 1/3 hp a on nas zabije albo zostawi 100hp ze swojego q-w-e-q :-) co to za poradnik,nie grasz jakas postacia-nie pisz o niej ..

baner.png

Opublikowano

Dosyć krótki poradnik ,mało estetycznie wykonany ( 0 podkreślania,pogrubiania,kolorków )

Nashor Tooth nigdy się nie składa na Fizzie ,to jest assasin ,który ma niszczyć przeciwnego Carry w tf.

Poza tym nie ma nic o masterkach ,runach ,maxowaniu skilli.

47990292595971448862.png

Opublikowano

[...]

2. Zgarniaj jak najwięcej killi w początkowej fazie gry!

[...]

Dzięki stary, mi osobiście bardzo pomogło i zacząłem wszystko wygrywać dzięki temu jednemu małemu punktowi! :)

Opublikowano

Widzę ze dzieki Nashorowi na fizzie wybije się do pretendenta.

poradnik 1/10 bardzo dużo mogę sie dowiedzieć .

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ryze po nerfach nie jest tak silny jak kiedys i Fizz nie ma juz problemow z ta postacia, wiec nie wiem po co ten poradnik. Ogolnie napisany slabo-Tak jak wyzej, Fizz to assassyn a zbieranie Nashor Tootha nie ma sensu.

Nie ma problemów? Składam takie rybki na jedno combo, nikt mi jeszcze nie uciekł.

Poradnik trochę bardzo z dupy, to nawet nie jest tutorial. Po prostu oklepany tekst i tyle. :) Ocena: 1-!

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Co to ma być za temat? To jest bez sensu. Tak jakbym napisał "poradnik dla luciana bij innych z auto ataków, gdy inni biją więcej od ciebie wypierdalaj z jak najdalej murzyna w krzakach nie znajdą bo ciemno, zbieraj jak najwięcej killi asyst i farmy bo wiadomo że lucian 0-0 jest gorszy od vayne 0-0" to nie można nazwać poradnikiem, raczej nabijaniem sobie postów.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Od kiedy to fizz ma ciezko na ryze'a? Wszedzie tak pisza, a mimo to kazdy fizz jakiego widzialem i rowniez sam gralem, skladal ryze'a jak chcial .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...