Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Opinie o GameServ.pl - Miałeś kiedyś tam serwer? Lub masz teraz? Napisz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem się dowiedzieć jak spisuje się hosting GameServ.pl. Na pierwszy rzut oka, podoba mi się. Mają fajny rozbudowany panel, tylko nie wiem jak z jakością - rozchodzi mi się z usługami Minecraft. Chciałem się Was zapytać, bo może korzysta ktoś z ich usług, lub korzystał, czy były lagi, jaki jest kontakt z administracją, czy występują jakieś problemy.. czy jest godny polecenia?

Mam jeszcze 1 pytanie, jak jest u nich z sponsoringiem? Miał ktoś u nich sponsoring? i jak to wyglądało?

Opublikowano

Nie kupuj! Same lagi, administracja taka sobie.. Same lagi itp. panel nie jest zly. Kup na lvlup.pro, nie ma lagow, administracja odpisuje W SEKUNDY!? Ladny panel I wiele wiecej.

Ucze sie pisanie Pluginow!

:ninja:

Opublikowano

Polecam fiberhost.pl częste konkursy na fb wiem bo sam raz wygrałem :D po za tym co jakiś czas kody rabatowe nawet na -50% :D

a na gameserv nie miałem serwera ale drogo

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Miałem tam serwer MAX i lagi w pi**u. Rozumiem gdyby na serwerze były jakieś pluginy wymagające albo coś, ale to był serwer prywatny dla kumpli i było 4-7 pluginów. Lagi to była ewidentna wina hostingu, ponieważ np. Z rana pomiędzy 7-10 było dobrze, ale w godzinach popołudniowych i wieczornych nie dało się grać.

Jak miał byś wybrać już jakiś hosting to ja polecam maxcraft (Pukawka)

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Opublikowano

Witam. GameServ to g***o , tak samo jak i lvlup.pro .
Polecam slotex.pl ponieważ mają dobre stawki sms (30.75 zł SMS = 25 zł do portfela) Brak lagów!

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Witam. GameServ to g***o , tak samo jak i lvlup.pro .

Polecam slotex.pl ponieważ mają dobre stawki sms (30.75 zł SMS = 25 zł do portfela) Brak lagów!

Podasz jakiś argument dlaczego nie warto nas wybierać? Cenimy konstruktywną opinię, dzięki niej możemy być jeszcze lepsi :)

Opublikowano

Podasz jakiś argument dlaczego nie warto nas wybierać? Cenimy konstruktywną opinię, dzięki niej możemy być jeszcze lepsi :)

Mu raczej chodziło o to że na slotex.pl więcej hajsu trafia do kieszeni klienta, reszta zbiera 50/50 (50% wysłanego sms). Osobiście nie testowałem waszych serwerów lecz znajomi mieli i mówią że całkiem nieźle działają te serwerki.

@topic

Miałem serwer cs 1.6 na gameserv do mixów ale były lagi, więc ja nie polecam. Jak serwer minecraft chcesz mieć to lepiej jest go zakupić w firmie która hostuje tylko serwery minecraft no chyba że kupisz maszynę na OVH.

Opublikowano

Osobiście, przeszedłem do Mineserv.eu - miła administracja, szybka odpowiedź, forum, gdzie popierają pomoc na zasadzie "użytkownik użytkownikowi" oraz niskie ceny i brak lagów, jeśli potrafisz zadbać o serwer (a nie hodować 5 miesięczny syf jak server.log...).

Po za tym - Gameserv charakteryzuje się źle skonfigurowanymi maszynami i rzadko aktywną administracją.

Hejo ?
Jest tu kto ? ;O

Opublikowano

Nie polecam tego hostingu . Posiadam tam serwer testowy 1 GB ram co prawda nie jest dużo ale przy 2 pluginach występują lagi. Co jakiś czas są problemy z FTP. A bardzo często występuje komunikat "Brak odpowiedzi ze strony maszyny". Nie polecam

@Edit hah jak na zawołanie "Brak odpowiedzi ze strony maszyny

Brak połączenia z serwerem"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też posiadałem tam serwer (tyle, że CSa), było dokładnie tak jak napisał kolega wyżej. Serwer na 32 sloty, a lagowało czasami już przy 2 osobach. Mam jeszcze ponad 57 zł w portfelu na gameserv. Istenieje możliwość przekazania gotówki między kontami, więc jak ktoś chętny, to z chęcią przekażę wszystko za 40 zł. Piszczie na maila: [email protected] to wystawię odpowiednią aukcję na alledrogo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...